İnanmayan Gelsin!

Fairy Bulaşık Deterjanı Gülhan Kara Sizlerde benim gibi yemekler yenip,sofra toplandıktan sonra,bulaşıkları yıkayıp makineye yerleş...


Fairy
Bulaşık Deterjanı
Gülhan Kara

Sizlerde benim gibi yemekler yenip,sofra toplandıktan sonra,bulaşıkları yıkayıp makineye yerleştirip,tencereleri cifleyip saatlerce mutfaktan çıkamayanlardan mısınız?
Hep sorunun bulaşık makinesinde olduğunu düşünürdüm bugüne dek,çünkü bulaşıkları sudan geçirmeden makineye koymak şöyle dursun,pırıl pırıl yıkayıp,makineye yerleştiriyordum ben.
Başka türlü lekeler çıkmıyordu.
Gülhan hanımdan davet aldığımda,özellikle zor bulaşık olduğu için kıymalı lazanya yapıp,borcamı üst göze,başka bulaşık koymadan yerleştirdim ön yıkama yapmadan..
Sonuç beni hiç memnun etmedi yine,üstelik piyasadaki en iyi jel deterjanlardan birisini kullanmama rağmen..
Bu sebeple "İnanmayan Gelsin"toplantısına inanmayarak gittim..


Gülhan hanım bizlere nefis yemekler hazırlamıştı toplantı öncesi..
Sevgili Sibel Yalçın,Birgül Erdoğan'la birlikte ben de mutfağa girdik,fırın yemekleri yaptık.
Fairy ne kadar başarılı birebir görmek için..
Yediğimiz nefis yemeklerin ardından bulaşıklar makineye girdi.
Yıkamanın ortasında makineyi açıp,borcamların durumuna baktık.Resimlerini çektik,sonuçlar postun devamında..

Artık bulaşık makinesi deterjanımı Fairy ile değiştirdim ben..
Mutfak mesaimin ne kadar azaldığını anlatamam,yaşayın görün bence:))


Fairy Platinum zorlu yemek kirlerinde 1 numara

Yeni Fairy Platinum ile bulaşıkları sudan geçirmeye son!


Yapılan araştırmalara göre Türkiye’deki tüketiciler, seçtikleri bulaşık deterjanından yağları %100 çıkarmasını ve az miktarla çok bulaşık yıkamasını bekliyor. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Fairy, Platium ailesinin yeni üyesi fosfat içermeyen yeni bulaşık makinesi kapsülü ile zorlu yemek kirlerine karşı en iyi temizleme gücünü sizlerle buluşturuyor.
İçeriğinden fosfat çıkarılan ve aynı zamanda üstün performansa ulaşan yeni Fairy Platinum sayesinde artık bulaşıkları makineye koymadan önce sudan geçirmeye gerek kalmıyor. Bu da dünyada yılda 21 milyar litre su tasarrufu sağlanması anlamına geliyor. Bu ise 9.000 olimpik havuz dolusu suya eşdeğer.

Formülünde fosfat kullanmadan yeni Fairy Platinum’un zorlu yemek kirlerini tek yıkamada temizleme gücünü iyileştirmek adına çığır açan bu inovasyon, bir yandan sudan geçirme gerekliliğini ortadan kaldırıyor bir yandan da Fairy bulaşık makinesi kapsüllerinin temizleme gücünü arttırıyor.

Ayça Turgay
P&G Türkiye ve Kafkasya Ev ve Kumaş Bakım Kategorisi Kıdemli Marka Iletişim Müdürü
Dünyada girdiği pazarlarda kısa sürede büyük başarı yakalayan Fairy bulaşık deterjanı, ilk olarak 2010’da Türkiye’deki tüketicilerle buluştu ve çok sevilerek kısa bir sürede liderlikle ödüllendirildi. Şu an 6’ncı yılında ve halen Pazar lideri. Üstelik son 2 yıl üstüste “Love Mark” - “Türkiye’nin en sevilen deterjan markası” seçildik.
6 yıl boyunca en büyük çabamız tüketicilerin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara daha iyi ürünler sunabilmek oldu. Türkiye’de ve tüm dünyada tüketiciler hem yüksek performanslı hem de çevreye daha duyarlı ürünler bekliyor üreticilerden. Bizler de ürünlerimizi sürdürülebilirlik ve yüksek performans teknolojisi çatısı altında geliştirerek tüketicilerin beğenisine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz.
Yıl 2016.. Bugün teknoloji hayatımızın her evresinde. Kendi kendine giden otomobiller, 3 boyutlu televizyonlar, uzaktan kumanda edilebilen beyaz eşyalar... Bulaşık makineleri üreticileri de her gün daha az enerji harcayan, cep telefonlarından komut verilebilen makineler üretmek için arge çalışmalarını sürdürmekteler.
Hem ilerleyen teknoloji hem de artan çevre duyarlılığını göz önüne alarak geliştirdiğimiz fosfat içermeyen yeni Fairy Platinum, zorlu yemek kirlerine karşı en iyi temizleme gücünü bizlerle buluşturuyor. Formülünden fosfat çıkarılmasıyla karbondioksit emisyonlarının %50 azaltılasında destek olduk. İyileştirilen performansı sayesinde de sudan geçirmeyi tarihe gömerek dünyada 21 milyar litre su tasarruf etmeyi amaçlıyoruz. 9000 olimpik yüzme havuzuna eş bu rakam.
Az su tüketen makineler bir seferde yaklaşık 4-5 litre su kullanıyor. Oysa biz öncesinden sudan geçirdiğimizde bir 7-8 litre daha su harcamış oluyoruz. Harcadığımız zaman ve efor da cabası. Fairy olarak amacımız bu alışkanlığı tarihe gömmek ve size de ailenizle beraber geçireceğiniz daha uzun ve keyifli zamanlar sunmak.


Zorlu kirleri sudan geçirmeden makineye koyduğunuzda kirlerin tamamen çıkması size imkansız gelebilir. Birçok tüketicimize de öyle geliyor. İşte bu nedenle #inanmayangelsin diyoruz ve bu mucizeyi daha çok kişiyle paylaşmak istiyoruz. Biz Fairy olarak imkansızı seviyoruz ve rekorlar kırmayı da..

Merve Yeşil

Teknoloji hayatımızın her yerinde, Fairy de ürünlerini sürekli geliştirmek üzerine çalışıyor. Son model makineler yeterli mi?
Sudan geçirme önemli: hem zaman, hem emek hem de su harcıyoruz. Sudan geçirdiğimizde ısıyla kaybedilen nem geri geldigi için kirlerin gitmesi kolaylaşıyor.
Deterjanın hiç sorumluluğu yok mu? Yeni fairy, 3bin kullanıcı tarafından 180bin makinede, laboratuvar ortamında ise 20bin makinede test edildi.
Yeni Fairy Platinum, zorlu yemek kirlerinde 1 numara. sudan geçirme dönemine son diyor. Böylece dünyada 9bin olimpik havuz büyüklüğünde su tasarrufu sağlanabiliyor.


Yeni teknolojimiz, nemlendirmeyi hızlandırarak bulaşıkları suda ovalamadan makineye koymanızı sağlıyor. Böylece yapışmış kirler makinede daha kolay parçalanabiliyor. Çay ve kahve aktivatörü sayesinde çay ve kahve lekesi üzerinde etkili oluyor.
Ayrıca filtrenizi temizliyor, “parlaklık artıran teknoloji” sayesinde bulaşıklar hem temiz hem parlak kalıyor.


Tüm bu özellikleri içeriğinden fosfat çıkarılmış formülüyle yapabiliyor. Bildiğiniz gibi fosfat, denizlerimize zarar veriyor. Yeni Fairy Platinum hem zorlu yemek kirlerinde 1 numara, hem de fosfatsız içeriği ile çevre dostu. 


Bu keyifli etkinlik için sevgili Gülhan Kara'ya,Medyaevi İletişim'e ve tabi ki Fairy ailesine çok teşekkür ederim.

Fairy
Bulaşık Deterjanı
Gülhan Kara








DAHA FAZLA LEZZET

new 5606400928422193746

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item