Porland ile Mutlu Evler

Porland Porland Porselen Yemek Takımı Biz bayanların en büyük tutkusu alışveriş,özellikle benim için mutfak eşyalarının,ev teks...


Porland
Porland Porselen
Yemek Takımı

Biz bayanların en büyük tutkusu alışveriş,özellikle benim için mutfak eşyalarının,ev tekstil ürünlerinin olduğu mağazaların yeri hep ayrıdır.
Alsam da almasam da saatlerce dolaşıp,yeni çıkan porselen ve cam ürünleri uzun uzun incelemek ayrı bir keyif verir bana..
Bu yüzden Mutfak ve Tatlar blogunun sahibi sevgili Selma'dan "Porland ile Mutlu Evler"toplantısı için davet aldığımda çok mutlu oldum.


Toplantı mekanı Vialand'da bulunan Porland mağazası olarak belirlendiği için,belirtilen gün ve saatte mağazaya gittim.
Mağazanın girişinde bizleri karşılayan yan flüt ve akerdeon sanatçısının dinletisiyle mağazaya girdiğimde,mağazanın büyüklüğünü algılamam beni oldukça şaşırttı.
Daha önce Porland mağazasını girip gezme fırsatım olmamıştı.Ürünleri hakkında aklımda olan bilgi ise gittiğim otellerde ve restaurantlarda gördüğüm beyaz porselenlerden ibaretti.

Şaşkınlığım mağazayı gezdikçe katlanarak artarken,Porland ürünlerinin güzelliği ve çeşitliliği yerini hayranlığa bıraktı.
Sadece porselen değil,cam ürünler,çatal kaşık,ev tekstil ürünleri ve tencere tava grubu da mağazada satılan ürünler arasında..
Bugün bol resimli bir post hazırladım,resimlere baktıkça ne demek istediğim daha iyi anlaşılacak sanırım ama öncesinde günün özetini ve Porland hakkında aktarılanları yazmak istiyorum.


5 çayı konseptinde hazırlanmış özenli sofrada,hem sohbet ettik,hem de Porland ve ürünleri hakkında bilgi sahibi olduk.
Kimler mi vardı?
Selma Mollaoğlu, Nermin Öztürkgül, Sevim Beköz, Arzu Erciyas, Bilge Ok, Chef Gülhan Kara, Canan Görenek, Beyhan Kadayfçı, Buket Cengiz, Nuray Köse, Necla Deniz, Çiğdem Ferda Karabacak, Belgin Binici, Ayşenur Saylan Tekin, Sibel Çikler Demirci, Sibel Yalçın, Zübeyde Saraçoğlu, Oya Emerk,Leyla Kılıç ve ben:))


Porland Kurumsal İletişim Yöneticisi Esen Karatekin marka hikâyesini şu şekilde aktardı bizlere..
1976 yılında açılan ilk züccaciye mağazası ile temelleri atılan Porland, doğuşu sayılabilecek bu ilk adımdan sonra 1984 yılında özellikle Horeca kesimine yönelik masa üstü malzemeler pazarlama faaliyeti yürütür. 1980'lerin sonuna doğru üretime yönelir ve 1992 yılında  % 100 yerli sermaye ile kurulur.
Şuan 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ını dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir.




Porselen üretiminin yanı sıra portföyündeki diğer markaları; çelik ürünlerde Festino, cam ürünlerde Fiamma ve tekstil ürünler ile mutfak araç gereçlerinde Porland Style ile bin 500’ü aşkın çalışanın istihdam edildiği Türkiye’nin porselen üreticisi iki markasından biridir. 



Porland, Horeca kesimine yönelik hizmet veren 6 bölge müdürlüğü, perakendede 20’yi aşkın mağazası ve online alışveriş sitesi ile yurt dışı pazarının yanı sıra,yurt içinde de önemli bir pazara sahiptir.



Porland, Türkiye'nin ilk renkli porselen üretimini yapan ve Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan, ayrıca İngiliz kalite standardı olan BS 4034 belgesine sahip yerli porselen üreticisidir.





Designer İlksen Şenol 2017 masa üstü trendleri ve Porland’ın yeni sezon koleksiyonları hakkında bilgi verirken,Görsel Projeler’den Onur Güney ve İlkay Aydoğdu’da uygulamalı olarak yılbaşı sofralarına ilişkin pratik bilgiler ve Porland Fabrika konseptine ilişkin mimari ve dekorasyon ayrıntıları anlattı bizlere..







Yeni yıla dair iyi dileklerin bulunulmasıyla 5 çayı konseptli toplantımızı bitirdik.
Bu güne dair emeği geçen sevgili Selma Mollaoğlu'na ve Porland ailesine çok teşekkür ederim.

Detaylı Bilgi İçin;
Porland Kurumsal İletişim 0212 2826632.33 Esen Karatekin ekaratekin@porland.com.tr
Porland Kurumsal İletişim 0212 2826632.33 Fatih Yüksel     fyuksel@porland.com.tr

Porland
Porland Porselen
Yemek Takımı

DAHA FAZLA LEZZET

yemek takımı 5278329606129309379

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item