Mantarlı kaygana

Beni izleyen bütün arkadaşlarıma iyi akşamlar dileyerek bugünkü tariflerime geçiyorum.Bugün ilk olarak mantarlı kaygana tarifim var..He...


Beni izleyen bütün arkadaşlarıma iyi akşamlar dileyerek bugünkü tariflerime geçiyorum.Bugün ilk olarak mantarlı kaygana tarifim var..Hemen malzemelerimize bir göz atalım..

Malzemeler

400 gr. mantar
3 yumurta
4 yemek kaşığı un
Yarım demete yakın maydanoz
Yarım paket kabartma tozu
Yarım tatlı kaşığı kekik
Yarım tatlı kaşığı tuz

Yapılışı


Mantarlarımızı önce soyup yıkayalım..Yıkanmış mantarları sapını koparmadan uzunlamasına dilimleyelim.Daha sonra yarım limon sıkılmış suda kaynadıktan sonra 15 dakika haşlayalım..Maydanozları ince kıyalım.Haşlanan mantarları süzüp bütün malzemelerle buluşturup karıştıralım..
 Tavamıza yağ koyup kızdıktan sonra kaşık kaşık tıpkı mücver yapar gibi arkalı önlü kızartalım..Kağıt havlu üzerine çıkarıp daha sonra servis tabağımıza alalım..

Afiyet olsun..

DAHA FAZLA LEZZET

new 9067822215875811253

Yorum Gönder

  1. oooo bu tarifini çok sevdim ))
    denenecekler arasında...
    canım ellerine sağlık........

    YanıtlaSil
  2. tahmin ettim:))dene canım..Teşekkürler..

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item