MANTILI MERCİMEK SALATASI

Mercimek Salatası Mantı Kızarmış Mantı Çok lezzetli bir salata tarifi var bugün.. Üstündeki çıtırtı,altındaki tavuklu mercimek ile çok lezze...

Mercimek Salatası

Mantı

Kızarmış Mantı

Çok lezzetli bir salata tarifi var bugün..

Üstündeki çıtırtı,altındaki tavuklu mercimek ile çok lezzetli ve çok besleyici bir salata.. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim,diğer salata tariflerine de buradan bakabilirsiniz.

Mantılı Mercimek Salatası Malzemeleri

2 su bardağı yeşil mercimek 

6-7 adet kornişon

1 adet tavuk göğsü

4 adet taze soğan

4-5 adet tam ceviz 

1 kase süzme yoğurt 

2 diş sarımsak 

ve dilediğimiz bir mantı 

Mantılı Mercimek Salatası Yapılışı 
Mercimekleri tencereye koyup üzerine su ekleyelim,mercimekler pişene kadar haşlayalım ardından süzelim:soğuk sudan geçirelim süzülmeye bırakalım.
 
 
Kornişonları ufak ufak doğrayalım,tavuk göğsünü haşlayıp didelim,taze soğanları doğrayalım,cevizleri de minik minik doğrayalım,bütün malzemeleri mercimekle birlikte karıştıralım.

Yeterli miktarda süzme yoğurda sarımsak ezip karıştıralım ve mercimekle buluşturalım ,karıştırıp servis tabağına alalım.

Dilediğimiz çeşit mantıyı bol kızgın yağda kızartıp kağıt havluya koyduktan sonra, salatanın üzerine koyalım ve servis yapalım. Afiyet olsun..

Mercimek Salatası

Mantı

Kızarmış Mantı

DAHA FAZLA LEZZET

Salatalar 1428411999872872063

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item