En Romantik Tatiller İçin Kapadokya Balayı Otelleri

Balayı Otelleri Kapadokya Kapadokya Otelleri En Romantik Tatiller İçin Kapadokya Balayı Otelleri  Peribacaları, kaya evleri ve uçsu...


Balayı Otelleri
Kapadokya
Kapadokya Otelleri

En Romantik Tatiller İçin Kapadokya Balayı Otelleri 

Peribacaları, kaya evleri ve uçsuz bucaksız vadileri ile Türkiye’nin en özel turizm durakları arasında yer alan Kapadokya, macera severler kadar balayı çiftleri için de en ideal tatil seçeneklerini sunmaktadır.
Balayı çiftlerine özel konaklama paketler, romantik akşam yemekleri, özel hazırlanan odalar sizi düğün sonrası tüm yorgunluğunuzu unutturacak bir tatile davet etmektedir.
Yeni evli çiftler için yılın dört mevsimi en çok önerilen lokasyonlar arasında yer alan Kapadokya, sizin de tercihinizse, birbirinden özel seçenekleri inceleyerek, yeni hayatınıza kusursuz bir tatiller başlayabilirsiniz.
Zevkinize ve bütçenize uygun Kapadokya balayı otelleri arasından en konforlu seçenekler sayfamızda yer almaktadır.

Türkiye’nin Tek Relais&Chateaux Oteli Museum Hotel Cappadocia

Kapadokya’nın en lüks tesisleri arasında yer alan Museum Hotel Cappadocia, balayı çiftleri için de en çok önerilen otellerden biridir.
Bölgenin kaya mimarisine uygun şekilde dekore edilmiş 30 oda yüksek konfor sunarken, konuklar oda kahvaltı konseptinde ağırlanmaktadır.
Kapadokya manzarasına karşı yüzme keyfi sunan otelde 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir.
Kapadokya’da golf oynama zevkine erişeceğiniz tesiste, SPA alanı ise hamam, sauna, masaj, buhar odası ve odada özel masaj olanakları ile dinlendirici anlara ev sahipliği yapmaktadır.
Museum Hotel Cappadocia’da hizmet veren Lil’a Restoran, şehrin en iyileri arasındadır.
Balayı çiftleri için oda süslemesinden, meyve sepetine kadar pek çok özel hizmet sunan tesis, mükemmel atmosferi ile balayı çiftlerini ağırlamaktadır.

Kapadokya’nın En Çok Tercih Edilen Balayı Otellerinden Sacred House

Adımınızı attığınız anda şık mimarisi ile büyüleyici bir atmosfer yaşatan Sacred House, rüya gibi bir balayı için özel hizmetleri ile öne çıkmaktadır.
Çiftler için özel olarak süslenen balayı odalarında konaklama olanağı sunan tesis, şarap, çerez ve meyve ikramı sunarken, bornoz ve terlik takımları balayı çiftlerine özel olarak seçilmektedir.
A la carte restoranda öncelikli rezervasyon, çiftlere özel masaj seçenekleri, SPA merkezi indirimi gün boyu en özel anlarınıza olanak sunarken, günün sonunda mum ışığında bir akşam yemeği sizleri beklemektedir.
Bu özel hizmetlerin yanı sıra tesisin kapalı yüzme havuzu dört mevsim yüzme keyfi yaşatmaktadır. Konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlayan Sacred House’u balayı için tercih edebilir ve unutamayacağınız bir konaklama deneyimine adım atabilirsiniz.

Dört Mevsim Kusursuz Balayı Tatilleri İçin: Yunak Evleri Cave Hotel

Kapadokya’nın otantik atmosferinde romantik bir tatil için tercih edilen Yunak Evleri Cave Hotel, birbirinden özel 46 odası ile konuklarını ağırlamakta olup, özellikle havuzlu teras odaları en kusursuz balayı seçenekleri arasında yer almaktadır.
Balayı çiftlerine özel olarak hazırlanan odalarda konuklar oda kahvaltı konseptinde ağırlanmaktadır. A la carte restoran ise en romantik akşam yemeklerine ev sahipliği yapmaktadır.
Yaz aylarında balayı tatilinize renk katacak açık yüzme havuzu ve hamam, sauna, masaj olanaklarının yer aldığı SPA merkezi tesisin öne çıkan özellikleri arasındadır.
Yıllar geçse de unutulmayacak bir balayı tatili için seçiminizi Yunak Evleri CaveHotel’den yana yapabilirsiniz.

Özel Havuzlu Balayı Odaları ile Öne Çıkan Kapadokya Hill Hotel &Spa

Kapadokya’nın en seçkin otelleri arasında yer alan Kapadokya Hill Hotel &Spa, çiftlerin rahat ve mutlu hissetmesi için tüm detayları onların yerine düşünmektedir.
100 m2 alana sahip özel havuzlu balayı odaları ile öne çıkan otelde, bu konaklama birimlerinde aynı zamanda sauna ve jakuzi de bulunmaktadır.
Balayı çiftleri için özel oda süslemesi yapılmakta olup, çiftlerin hoş vakit geçirmeleri için şarap, çerez, meyve sepeti gibi ikramlar sunulmaktadır.
Bornoz ve terliklerin çiftlere özel hazırlandığı Kapadokya Hill Hotel &Spa’da romantik akşam yemekleri, odaya kahvaltı, çift masajları ve ücretsiz SPA kullanımı gibi pek çok olanakla konukları kusursuz bir tatil beklemektedir.

Balayı Otelleri
Kapadokya
Kapadokya Otelleri


DAHA FAZLA LEZZET

new 7432891210569653404

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item