FAKİR ile BRUNCH'DAYIZ

Fakir Kahve Makinası Brunch Ünlü Mutfak Koçu  Şef Recep Aydoğan ’ın  Fakir Küçük Ev Aletleri  ile hazırladığı brunch eşliğinde,  Türk...


Fakir
Kahve Makinası
Brunch

Ünlü Mutfak Koçu Şef Recep Aydoğan’ın Fakir Küçük Ev Aletleri ile hazırladığı brunch eşliğinde, Türkiye’nin Küçük Ev Aletleri Kullanım Alışkanlıklarının konuşulduğu keyifli bir organizasyonda bulundum geçtiğimiz hafta..



Fakir Hausgeräte Pazarlama Müdürü Esra Özden TÜRKÖZ,Fakir'in küçük mutfak aletleri ile pazarda yakaladığı başarı hakkında bilgiler verirken,bizler de şefin bizler için hazırladığı lezzetler eşliğinde kahvaltımızı yaptık.


Elektrikli süpürgeden ütüye bir çok üründe hepimizin bildiği bir marka olan Fakir,bir süredir mutfak aletleri konusunda da oldukça iddialı..
Özellikle Violet serisi ile mutfaklarda hem göze,hem ihtiyaca cevap veren ürünleri Fakir'in bu alanda da hızlı büyüme ivmesi kazanmasına olanak veriyor.


Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Kaave Türk Kahve makinesinin 1.yaşında,pazarın %14'ünü alarak sektörde 2.sıraya yerleşmesi firma için oldukça gurur verici..
Kahve makinesi cezvede pişirme yöntemi esasına dayanıp,taşmayı önleyen patentli sistem ile üretilmiş,tek seferde 4 kahve fincanı kapasitesi var..


Sohbet eşliğinde geçen brunch ardından,CityCooks Mutfak Okulu'nun mutfak kısmına geçip Fakir aletlerini kullanarak nefis bir sufle yaptık.


Sizler de Fakir Mutfak Aletleri konusunda bilgi almak ve ürünleri incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz..





Keyifli bir etkinlik,damağımızda nefis bir sufle tadı ile sona erdi..

Fakir
Kahve Makinası
Brunch



DAHA FAZLA LEZZET

new 6227651231786613910

Yorum Gönder

  1. sufle çok güzel gözüküyor Fakir ürünlerini ben de severek kullanıyorum evimde :)

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item