Woody Ville'de Hafta Sonu

Woody Ville Şile Otelleri Ağva Otelleri Geçtiğimiz hafta sonu,sevgili Serkan Karagöz (Konuşan Kalem)organizasyonu ile,İstanbul'a...


Woody Ville
Şile Otelleri
Ağva Otelleri

Geçtiğimiz hafta sonu,sevgili Serkan Karagöz (Konuşan Kalem)organizasyonu ile,İstanbul'a 60 km.uzaklıkta bulunan Woody Ville oteline gittik,blogger dostlarımız ve ailelerimiz ile birlikte..


Kızılderili ve kovboy kasabaları şeklinde tasarlanan tesis,otelden çok film stüdyosu görünümündeydi..
Bu da daha giriş kapısında,benim boncukları oldukça heyecanlandırdı:))



Kapıdan içeri girdiğiniz anda,yeşillikler içinde yürürken,her köşesinde farklı ve renkli ayrıntıları gördüğünüzde hiçbirini kaçırmamak adına,nereye bakacağınızı şaşırdığınız tesis,Şile'ye bağlı bir sahil köyü olan Akçakese'de ve Şile'ye uzaklığı 17 km.


İşletmenin sahibi Erol bey,45 sene önce çorak bir arazi iken satın aldığı araziyi,hayallerini süsleyen bir tesise dönüştürürken verdiği mücadeleyi anlatırken,hayran olmamak mümkün değildi.

Hala ilk günkü heyecanıyla tesisi işleten Erol bey,şehrin karmaşasından kaçmak isteyen ya da doğanın kucağında kuş sesleri eşliğinde,bungalov evlerde konaklayıp,doğallığın keyfini sürmek isteyen misafirlerini zevkle ağırlamaya devam ediyor.


Denize karşı yapacağınız kahvaltının ardından,yapabileceğiniz aktiviteler ile gününüzü dolu dolu geçirebileceğiniz tesis,yarım pansiyon olarak hizmet veriyor.


Havuz,deniz seçeneklerinin dışında,bir ağacın altında hamağınıza kurulup,kitabınızı okuyabileceğiniz gibi,sahilde yapılmış çardaklarda pufidik minderlere kurulup,denizin sesini dinleyerek içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.


Masa tenisinden bilardoya,at binmeden,çocuk oyun parkına kadar çok çeşitli aktivitelerle tatilinizi renklendirebileceğiniz mekanda,guruplara yönelik seminer ve toplantılarında yapılmasına olanak veren salonlar mevcut.


Özellikle çocuklu bir aile iseniz mekan biçilmiş kaftan..
Bir gece önceden ateşlenen kızım,oraya gittiğimiz andan itibaren hastalığını unuttu,abisiyle birlikte bütün gün çok keyifli vakit geçirdi..
Havası çok iyi gelmiş,ne zaman hastalansa oraya gidecekmişiz:)))


Balayı dairesinin balkonundan,denizi izlemenin keyfi paha biçilemez diye düşündük,sizce de öyle değil mi?


Bu şirinlik abidesi,çocuklara oyun evi gibi tasarlanmış,tesisin ilk balayı dairesinde konaklayanların, ileride keyifle ve mutlulukla anlatacakları anılarla evlerine döneceklerini düşünüyorum.
Klasik otel odası tatillerinden sıkılıp,doğanın kucağında tatil yapmak isteyenler için,İstanbul'a da çok yakın oluşu sebebiyle,tercih edilebilecek tesiste geçirdiğimiz keyifli hafta sonu sebebiyle,Wood Ville Erol bey'e ve sevgili Serkan'a çok teşekkür ediyorum.

Wood Ville
Ağva Sahil Yolu Akçakese köyü sahili
0216 7277010
0216 7277223

Woody Ville
Şile Otelleri
Ağva Otelleri

DAHA FAZLA LEZZET

Woody Ville'de Hafta Sonu 2275066440048250473

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item