Çapari Restaurant'ta Brunch Keyfi

Çapari Restaurant Dimama Bakery Brunch Hafta sonu sevgili Uba Foto'nun davetiyle,"Konuşan Kalem'le birlikte organize et...


Çapari Restaurant
Dimama Bakery
Brunch

Hafta sonu sevgili Uba Foto'nun davetiyle,"Konuşan Kalem'le birlikte organize ettikleri,Selimpaşa'da deniz kıyısında bulunan Çapari Restaurant'da brunch'da buluştuk,blogger dostlarla birlikte..



Dimama Bakery'in kurucusu Didem hanım ve ekibi,bizler için nefis lezzetlerle donatılmış,çok şık bir masa hazırlatmıştı.


Cordon Blue İstanbul mezunu olan Didem hanım,annesiyle birlikte onlara miras kalan tarifleri günümüze uyarlayıp,hafta sonu kahvaltısı için,parmak ısırtan lezzetler ortaya çıkarmışlar..
Özellikle hamur işleri bizim favorimiz oldu kahvaltı boyunca:))


Hafta içi serpme kahvaltı yapabileceğiniz deniz kıyısındaki bu mekanda,hafta sonu ailenizle ve sevdiklerinizle doyasıya brunch keyfi yapabiliyorsunuz.
Hemen yanında oyun parkı ve yürüyüş yapabileceğiniz sahil boyuyla,çocuklu aileler için de rahatlıkla tercih edebilir.
Kahvaltı ya da yemek için tercih ettiğimiz mekanda,yemeklerini yiyip karınlarını doyurduktan sonra " hadi gidelim" diyen kuzucuklarım,bu kez bu kurallarını bozup "hadi artık,gidiyoruz" diyene kadar çok güzel vakit geçirdiler:))


Ispartakule'de oturduğum için,mekanın bize yakın olması dolayısıyla da benden artı puan aldı..
Hafta sonu çocuklarımla birlikte hem deniz havası alıp,hem de lezzetli bir kahvaltı yapmak istediğimde,kesinlikle tercih edeceğim bir mekan bundan sonra Çapari Restaurant..








Mekanın pasta ve tatlılarının sorumluluğu,Didem hanıma ait..
Bizler için hazırladığı yılbaşı temalı pastanın özellikle rengine ve sunumuna bayıldım:))


Hem göze hem mideye hitab eden sunumlar ve lezzetlerin ardından, kahve keyfi yapmadan olmaz deyip,kahvelerimizi söyledik..
Denize karşı resmini çekip,sosyal medyada paylaşana kadar kahvemiz soğumuş da olsa,keyifle yudumladık "gülü seven dikenine katlanır"diyerek:))



2016'ya girmeye sayılı günler kala blogger dostlarla birlikte yaptığımız bu keyifli ve lezzetli brunch için;Çapari Restaurant Bahçe Cafe ve Dimama Bakery ekibine,bizleri tüm sıcaklığı ve zerafetiyle ağırlayan Didem hanıma,bizleri bu mekandan haberdar eden ve bu keyifli brunchı organize eden sevgili Uba Foto ve Konuşan Kalem'e çok teşekkür ediyorum.

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..

Çapari Restaurant
Dimama Bakery
Brunch

DAHA FAZLA LEZZET

uba foto 5463527022287148141

Yorum Gönder

  1. Herşey çok kusursuz gözüküyor gerçekten.. Genelde kahvaltılarda benim de tercihim hamur işlerinden yana oluyor maalesef :/

    YanıtlaSil
  2. afiyet bal olsun canım.sevgiler.

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item