Teremyağ etkinliği

Bu hafta sonu çok yoğun geçti yine:)))Cumartesi günü sabah tavsiye kanalından gelen davet üzerine sevgili Şefika Günyel ile teremyağlı le...


Bu hafta sonu çok yoğun geçti yine:)))Cumartesi günü sabah tavsiye kanalından gelen davet üzerine sevgili Şefika Günyel ile teremyağlı lezzetler eşliğinde çay saati etkinliğine davetliydim.


Sabah erken kalkıp hemen hamurumu mayaladım.Pastane poğaçalarımı hazırlayıp fırına verdim.Onlar pişerken eşim kuzucuklarımızı alıp anneanneye götürdü..


Ben de mis gibi kokular eşliğinde pişen poğaçalarımı alıp etkinliğin yapıldığı Fenerbahçe Dalyan Club'e gittim.


Havanın güzel olması sebebiyle masalarımız bahçeye hazırlanmıştı ama bir tek masa görüntüsü yok bir tek kare çekilen (yemekler dışında)fotoğraf yok.Diyeceksiniz ki niye:))Cevap veriyorum..Sohbet öyle güzeldi ki zamanın nasıl aktığını anlamadığımız için bireysel fotoğraf çekemedik:))


Renan hanımın çektirdiği toplu resimler yayınlanınca onları paylaşırım sizinle şimdilik sadece meleklerimizin yaptığı teremyağlı lezzetlerin ve mekanın hazırladığı çeşitlerin fotoğraflarını yayınlıyorum.


Fenerbahçe Dalyan Club de hazırlık yapmıştı bizim için..Hepsi de birbirinden lezzetliydi.


Güzel sohbetler eşliğinde etkinliğimizi bitirdik ve oradan anneme geçtim.Biraz dinlenip bu kez de akşam için hazırlanmaya başladık.Güzeller güzeli kuzenim Burcu'nun nişan törenine katılmak için..Oldukça eğlenceli ve tüm biriken kurtların döküldüğü bir gece oldu:)))Birbirlerine çok yakışan bir çift olmuşlardı.Allah mutluluklarını daim etsin ve tamamına erdirsin diyerek geceyi bitirdik ve tekrar anneme döndük..Hafta sonu programı bitmedi ama:)))


Pazar günü annemde kahvaltımızı yaptıktan sonra tekrar hazırlandık bu kez de canım arkadaşım Dilek'in ikinci şubesini açtığı anaokulunun açılışına..


Okmeydanı Perpa'da iki katlı bahçeli nefis bir yer burası.Yaklaşık bir yıldır hazırlık yapıyorlardı.Nihayet hazırlıklarını tamamlayıp bugün açtılar.Çocukları da oradan çıkarmak bi hayli güç oldu:))Benim bile çocuk olasım geldi:))2-6 yaş arası çocuğunuz varsa ve o bölgede ikamet ediyorsanız gözünüz kapalı çocuğunuzu bırakabileceğiniz bir yuva burası.(Gizem anaokulu )(Resimlerini facebooktan paylaştım)Sahibi sevgili Dilek dünya tatlısı,idealist,çocuklara çok düşkün bir anne aynı zamanda..
Okuldan çıktıktan sonra alışveriş yapıp evimize döndük..Bu hafta sonu dediğim gibi oldukça yoğun geçti ve ben yoruldum.Şimdilik benden bu kadar..İyi geceler..

DAHA FAZLA LEZZET

teremyağ etkinliği 6383665147222721598

Yorum Gönder

  1. sevgili arzu hanım güzel dolu dolu bır blogunuz var ama rica etsem temanızın genıslıgını bıraz daraltırmısınız daha rahat görüntülenebilir olur ozaman.eger yardıma ıhtıyacınız olursa ben yardım edebılırım sıze sevgıler..

    YanıtlaSil
  2. Oldukca yogun kosturmaca ama bir okadarda zevkli, mutlu bir hafta sonu olmus..etkinliginizdeki yapilan yiyecekler harika, yegeninize mutluluklar olsun..arkadasinizada basarilar..Bu arada ilk resimdeki kanatlar nedir???sandalye susumu, gercek degiller umarim..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Yoğun olmasına rağmen güzelliklerle dolu bir hafta sonu olmuş. Kozenine mutluluklar, yeni yer açana da iyi şanslar dilerim. Senin de ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. cok guzel bır hafta sonu gecırmısınız kanatlar cok hos olmus sevgıler

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bi post olmuş dolu dolu :)
    Haftasonlarının yoğunluğuna bayılıyorum ben;) sende çok güzel görünüyosun canım..Etkinlik eminim çok keyiflidir.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Hareketli bir gün olmuş :)Ne güzel eğlenmişsin canım :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bu arada kanatlar Şefika Günyel için tavsiye kanalı tarafından hazırlanmış.Sevgiler..

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item