Juico Detoks Çorbaları ile Dört Dörtlük Bir Öğün!

Juıco Detoks Detoks Çorbası Juico Detoks Çorbaları ile Dört Dörtlük Bir Öğün! Birbirinden lezzetli çeşitleri ile çorba, Türk so...


Juıco
Detoks
Detoks Çorbası

Juico Detoks Çorbaları ile Dört Dörtlük Bir Öğün!

Birbirinden lezzetli çeşitleri ile çorba, Türk sofralarının vazgeçilmez unsurlarından biri! Özellikle ana yemek öncesi tüketilen, içeriği temiz çorbalar, mideyi rahatlatması nedeniyle her evde tercih ediliyor. Yaz kış sevilerek tüketilen bir yemek olan çorba, her damak tadına uygun bir şekilde hazırlanabiliyor. Sen de yemeklerinde çorbayı eksik etmiyor, özellikle sağlıklı yaşam ve zayıflama gibi konular ile ilgileniyorsan sevdiğin malzemelerin bolca bulunduğu, doyurucu ve besleyici bir detoks çorbasına ne dersin? Detoks çorbası nedir, detoks çorbası tarifi nasıldır gibi soruların cevaplarını arıyorsan yazımızın devamında aradığın bilgileri bulabilirsin.

Detoks Çorbası Nedir?
Vücudun, doğal yollarla veya çevresel etkenler ile oluşan zararlı maddelerden arınması, kendini daha dinç ve enerjik hissetmeni sağlıyor. Bunu sağlamanın en keyifli yollarından biri de detoks çorbası tüketmek! Detoks çorbası, bedeniniz de biriken ödemi atmanıza yardımcı olarak kilo vermeni de kolaylaştırıyor. Birbirinden besleyici ve faydalı besinler içeren detoks çorbasını her gün tüketebilir, bedensel şikayetlerini azaltmanın yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendirebilirsin.
Detoks Çorbası Nasıl Yapılıyor?
Detoks çorbası için kullanabileceğin pek çok sebze bulunuyor. Pancar, kabak, havuç, brokoli, patates, kereviz  ve soğan bunlardan yalnızca birkaçı… Damak tadına uygun olarak seçtiğin sebzeleri güzelce yıkadıktan sonra kabuklarını soyup doğra. Tencereye koyup üzerine kaynar su eklediğin sebzeleri, piştikten sonra blenderdan geçirip çorba haline getirebilir, keyifle tüketebileceğin bir yemeğe dakikalar içerisinde sahip olabilirsin. 
Detoks Çorbalarında Neler Bulunuyor?
Detoks çorbasında hangi malzemelerin bulunacağı tamamen senin damak zevkine bağlı! Sevdiğin sebzelerin bulunduğu bir detoks çorbası ile hem keyifli bir öğün geçirebilir hem de bedeninin sağlıklı kalmasını sağlayabilirsin. Örneğin lahana tüketmekten hoşlanıyorsan detoks lahana çorbası sana hitap edebilir. Öte yandan buzdolabında pek çok farklı sebze bulunuyorsa bunları karıştırarak leziz bir detoks sebze çorbası pişirebilirsin.
Favorilerden: Yeşil Detoks Çorbası
Detoks çorbası araştırmasında ilk karşılaşılan çeşitlerden biri: yeşil detoks çorbası! En sevilen detoks çorbalarından biri olan yeşil detoks çorbası, adından da anlaşılabileceği gibi yeşil sebzelerden oluşuyor. Bu detoks çorbası kabak, maydanoz ve brokoli gibi yeşil renkli sebzeler ile hazırlanabiliyor. Özellikle yeşil yapraklı sebzelerin çok rahat bulunabildiği kış mevsiminde sen de evinde yeşil detoks çorbası tüketebilir, içini ısıtabilirsin.
Detoks Çorbası Hazırlayamıyorsan, Satın Al!
Detoks çorbası oldukça lezzetli bir yemek. Ancak detoks çorbası hazırlamaya veya çorba için gerekli malzemeleri satın almaya vaktin yoksa favori malzemelerinden yapılmış detoks çorbasını satın alabilir, vakit kaybetmeden çorbanı tüketebilirsin! Nasıl mı? Juico ile! Juico, en taze ve en doğal sebzelerden hazırladığı detoks çorbası çeşitleri ile kendini iyi hissetmeni ve vücudundaki fazla ödemi atmanı sağlıyor. Doğal yollarla bedeninde oluşan atıklardan ve çevresel faktörler nedeniyle maruz kaldığın toksik maddelerden kurtulmanın en lezzetli yolu, birbirinden sağlıklı Juico detoks çorbası çeşitleri!
Juico Detoks Çorbalarında Neler Bulunuyor?
Juico detoks çorbaları, sebzelerin en doğal ve taze hali ile hazırlanıyor. Juico detoks çorbası çeşitlerinde pancar, maydanoz, havuç, soğan, kabak, balkabağı, mantar gibi sebzeler; elma gibi meyveler; nohut, yeşil mercimek gibi baklagiller ve zencefil, kimyon ve kişniş gibi baharatlar bulunuyor. Besin değerleri yüksek olan bu malzemeler, bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve zinde bir bedene sahip olmana yardımcı oluyor. Ayrıca zencefil gibi baharatlar vücutta yağ yakımını desteklemesi ile biliniyor. Kalorisi düşük, katkı maddesiz ve lezzetli oluşu ile Juico detoks çorbası çeşitleri, bir detoks çorbasından beklentini fazlasıyla karşılıyor. Sen de Juico’nun pancar, mantar, balkabağı ve kış gibi detoks çorbası çeşitlerinden dilediğini seçebilir, favori çorbanı sepetine ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsin

Juıco
Detoks
Detoks Çorbası

DAHA FAZLA LEZZET

new 5479807769200710170

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item