SİLVERLİNE FLOW-IN

Silverline Ankastre Ocak Geçtiğimiz hafta katılmış olduğum Silverline Flow-ın lansmanında ürünü inceleme imkanım oldu.. Mutfağını...


Silverline
Ankastre
Ocak

Geçtiğimiz hafta katılmış olduğum Silverline Flow-ın lansmanında ürünü inceleme imkanım oldu..
Mutfağınız küçük ya da büyük hiç farketmiyor,her mutfakta kullanılabilecek harika bir ürün Flow-ın..
Ürünle ilgili bilgi ve resimler için okumaya devam edebilirsiniz..
FLOW-IN TEK YÜZEY İKİ PERFORMANS

Teknoloji insanların ihtiyaçlarını, alışkanlıklarını, yaşam stillerini hızla değiştirmeye devam ediyor. Bilgiye erişim kolaylaşıyor, hız artıyor ve fiziksel yorgunluklar azalıyor. Hayatın her alanı teknolojiden nasibini alırken mutfaklar, teknolojiyi keyif ve konforla buluşturan en özel alanlar olarak öne çıkıyor. Yemek yapmak bir keyif, estetik unsurlarla donatılmış mutfaklar ise yaşam alanlarında yaratılan ayrıcalık duygusunun simgesi oluyor. Bu ayrıcalıklı dünya, yeni nesil yaşamın en önemli parçası olarak geleceğe göz kırpan teknolojileri hayatımıza sokuyor.



Tüketici aynı anda birkaç ürünü kullanmak, hızlı olmak istiyor. Yemek pişirirken koku mutfağa yayılmadan yok edilsin istiyor. Dar alanda şık bir tasarım görmek istiyor.  Ve en önemlisi bilinçli tüketici artık çevreye duyarlı ve enerji tasarruflu ürün kullanmak istiyor. Teknolojiyi yakından takip eden ve tüm bu beklentileri dikkate alan Silverline, uzun AR-GE çalışmalarından sonra Flow-in’i geliştirdi. Önce Avrupa’da satışa sunulan, tasarım ve teknolojisi ile tüketicilerden tam not alan Flow-in artık Türkiye genelindeki mağazalarda tüketiciyle buluşuyor. Silverline Ankastre’nin mutfaklar için ürettiği ilk hibrit ürün özelliğini taşıyan Flow-in, tek gövdede 2 fonksiyonu birleştiriyor. Ocak ve davlumbazın mükemmel bir entegrasyonu olan ürün, formlandırılmış üst paneli ile ocağa ve mobilyaya bütünsel bir uyum sağlıyor.


Pişirme sırasında kokusuz, mükemmel ortamlar…

Tek bir yüzey üzerinde birleşen ocak ve davlumbaz; pişirme alanına fonksiyonel bir güç sağlarken, aynı zamanda mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor. Flow –in, pişirme sırasında buharın doğrudan tahliye edilmesini sağlayarak, pişirme alanında mükemmel bir ortam oluşturuyor. A enerji sınıfında olan çevre dostu bu ürünün açılı panelleri her iki göz için de çekiş performansını en üst seviyeye çıkarıyor.

Küçük mutfaklarda kullanım rahatlığı…
Bu kombinasyonda 52cm’lik bir indüksiyonlu ocak, 60cm’lik bir tezgahın standart derinliğine mükemmel bir şekilde adapte oluyor. Bu özelliğiyle Flow-in küçük mutfaklarda da kullanım rahatlığı sunuyor. İndüksiyonlu ocakta pişen yemeğin buharı, aynı yüzeyde olan davlumbaz tarafından çekiliyor. İndüksiyon ocağın yüzey algılama özelliği ile sol bölümündeki pişirme alanı büyük tava ve tencerelerin kullanımı için geniş bir alan oluşturarak, ısının eşit dağılmasını sağlıyor. Ocağın sağ bölümünde iki ayrı pişirme alanı yer alıyor. Bu alanlar için pişirilen yemeğe göre ısı derecelerini ayarlamak mümkün oluyor. Bu yenilikçi konsept sadece geleneksel mutfaklar için değil, tavan tipi davlumbazların montajının mümkün olmadığı ada tipi mutfaklar için de uygun.

Aldığı ödüller mükemmel tasarımının kanıtı…
Dünyanın en geniş kapsamlı ve tüm dünyada kabul gören yarışması Plus X Awards, Flow-in 'i 2016 yılında kullanım kolaylığı, fonksiyonellik, yüksek kalite ve tasarım alanında 4 ayrı ödüle layık görerek tüm özellikleri ile mükemmel bir ürün olduğunu tescilledi.  Ayrıca aynı yıl Plus X,  bu özel tasarımı “2016/2017 yılının en iyi ürünü” ödülüyle de taçlandırdı.  Böylece Flow-in aldığı bu ödüllerle tasarımının mükemmelliğini kanıtlamış oldu.



Mutfakların yükselen yıldızı ankastre…
Mutfaklar, akıllı cihazlar, birbiri ile entegre kullanıcı dostu ürünlerle bireylerin buluşma noktası ve sosyalleşme alanları olurken, ankastre de tasarım ve teknolojiyi estetik unsurları katarak çok iyi kompoze etmesiyle son yılların yükselen trendi oldu. Sektör hızla büyüdü. Ankastre, yeni yaşam tarzının sembolü olurken minimal çözümler sunması ile daha çok tercih edilmeye başladı.  Fonksiyonların artması, entegre teknolojilerin hızla gelişmesi mutfaklarda değişim aralıklarını da kısalttı. Eskiden belki 20 yıl kullanılan mutfak ve mutfak ürünleri artık daha kısa sürelerde değiştiriliyor. 

Silverline
Ankastre
Ocak

DAHA FAZLA LEZZET

YENİ NESİL 6509849950253424029

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item