HAYRABOLU AYÇİÇEĞİ FESTİVALİ

Festival Hayrabolu Hayrabolu Ayçiçeği Festivali Bu yıl şef Elif Çıtak organizasyonu ile 27.düzenlenen Hayrabolu Ayçiçeği festivalin...


Festival
Hayrabolu
Hayrabolu Ayçiçeği Festivali

Bu yıl şef Elif Çıtak organizasyonu ile 27.düzenlenen Hayrabolu Ayçiçeği festivaline katıldım,yine sevgili Elif Çıtak daveti ile..


Festival alanına bizi götürecek servisin bizleri almasıyla başlayan keyifli yolculuğumuza,Trakya'da faaliyet gösteren Topçu Peynircilik işletme sahibi Selim Topçu'nun sahibi olduğu Senator Restaurant'ta kahvaltı molası vererek bir es verdik.


Festivalin sunuculuğunu Rüzgar Sünbül ile birlikte üstlenen sevgili Elif Korkmazel'in katılımıyla renklenip,keyiflenen kahvaltının ardından,mekanın bahçesinde içilen kahve ile kahvaltıyı bitirip,tekrar yola koyulduk.


Festival alanına ulaştığımızda,birbirinden değerli şeflerin jüri üyeliği yaptığı yemek yarışması başlamıştı.
Hayrabolu'lu marifetli hanımların yaptığı yemekleri jüri değerlendirirken,biz de bu yemekleri tatma şansı bulduk.


Jüri üyelerinin 1.yi belirleyebilmek adına verdikleri kısa molada,Topraktan Fincanı kitabının yazarı ve kahve eğitmeni Cem Girginol kahve hazırlama konusunda mini bir workshop verdi.
Festivalde çocuklarda unutulmamıştı..
Onlar için hazırlanan alanda cupcake'leri süslerken oldukça keyifli vakit geçirdiler..


Yarışma sonunda kazanan tatlı ve tuzlu kategorisinin sahiplerine ödüllerinin verilmesinin ardından tekrar İstanbul'a doğru yola çıktık.
Sevgili Elif Çıtak'a teşekkür ediyor,Hayrabolu'ya selamlarımı gönderiyorum..

Festival
Hayrabolu
Hayrabolu Ayçiçeği Festivali


DAHA FAZLA LEZZET

yöresel yemek 2832882368870360202

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item