EVDE BÖREK

Baklava Bayram Tatlısı Pasta Sosyal medya aracılığı ile tanıdığım 2 kız kardeşin kurduğu  www.evdeborek.com  yemek tarifleri internet...


Baklava
Bayram Tatlısı
Pasta

Sosyal medya aracılığı ile tanıdığım 2 kız kardeşin kurduğu www.evdeborek.com yemek tarifleri internet sitesinden bahsetmek isterim bugün. 

Sitenin ismi evdebörek olsa da bu sitede, ana yemeklerden çorbalara, tatlılardan tuzlulara, yöresel yemekler kadar dünya mutfağından da pratik ve kolay, herkesin evinde bulunan ya da kolay temin edebileceği malzemelerle yapılabilecek lezzetli tarifler bulunuyor. 



Biz hanımların her gün ne pişirsem diye sorduğu soruya farklı, pratik ve lezzetli yemek tarifleri ile cevap bulabileceği yemek tarifleri sitesi,görsel açıdan da çok zengin. 



Yemek tariflerinin yapılış aşamalarını içeren fotoğraflarla güzel sunum önerileri de veriyor. Klasik yemek tariflerini günümüze uyarlayıp, pratik hale getirirken lezzetten de ödün vermiyorlar. 
Yeni çıkan malzemeler ile oluşturdukları tarifler ile damak zevkimize uygun yemekler yapıyorlar. 



Tariflere incelerken yemeğin lezzetli olması için gereken püf noktalarına vakıf oluyorsunuz bu siteyi ziyaret ettiğinizde..
Sitenin en beğenilen tariflerinden bir kaç örnek de paylaşmak isterim. 



Damat Boğan Kurabiye, Fıççın, Pita Ekmeği, Tavuklu Ispanak çorbası, Cevizli Ev Baklavası sadece bir kaç tanesi.



Birbirinden lezzetli yemeklerin,göz alıcı görsellerle buluştuğu Evdebörek sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim..

Baklava
Bayram Tatlısı
Pasta

DAHA FAZLA LEZZET

new 6235393830543212521

Yorum Gönder

  1. Eline sağlık canım, çok güzel gözüküyor. Benzer yemek tariflerini bende kendi sitemde paylaşıyorum, ziyaret etmeyi unutma lütfen. :) Yemek Uzmanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,bu görseller takip ettiğim blogger arkadaşıma ait..😊
      Çok sevgiler🥰

      Sil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item