Tabloda.com

Kanvas Tablo Canvas Tablo Dekorasyon Geçtiğimiz yaz çektirdiğimiz aile fotoğrafımızı tablo haline getirip,bu mutlu anımızı her an evi...


Kanvas Tablo
Canvas Tablo
Dekorasyon

Geçtiğimiz yaz çektirdiğimiz aile fotoğrafımızı tablo haline getirip,bu mutlu anımızı her an evimizde görmek istedik.

Tercih ettiğimiz firma,dekorasyon alanında üretim yapan bir kuruluş olan Tabloda.com oldu.
Tabloda.com en iyi baskı tekniklerini kullanarak el işçiliği ile ürettiği kanvas tablolar ile ev ve iş dekorasyonu konusunda bizlere yardımcı oluyor.


Tabloda.com, başta kanvas tablo olmak üzere, çerçeveli tablolar, kabartmalı kanvas tablo ( dec spec ), el yapımı kabartmalı kanvas tablolar (dokulu, varaklı), ışıltılı tablolar, parçalı tablolar, kanvas aynalar, kabartmalı tablolar,  tuvale ve fotoğraf kağıdına dijital baskı resimler, poster baskı ve kişi ve kurumlara özel tasarımlar ve toptan kanvas tablolar üretmektedir.



Binlerce adet, görseli içeren imaj bankası sayesinde, dekoratif tablolar, manzara tablolar, sanatsal tablolar, en yeni tablolar, parçalı tablolar, 5 parçalı tablolar, 3 parçalı tablolar,  gibi onlarca kategorileri arasından günümüz modasının en popüler görsellerini seçebilir, seçtiğiniz görselleri istediğiniz ölçülerde sipariş ederek duvarlarınızı kanvas tablolarla dekore edebilirsiniz.



Tablonu sen tasarla bölümünden, kişiye özel tablolarınızı kendiniz oluşturabilir, tablonu sen tasarla bölümünden dilediğiniz fotoğrafı kendiniz yükleyerek, tablonuzu tasarlayabilir ve sevdiklerinizin resimlerini unutulmaz birer canvas tablo haline getirebilirsiniz.



Standart güvenlik duvarları tarafından korunan Tabloda.com sunucuları bilgilerinizi güvenli tutmak ve diğer internet kullanıcılarından korumak amaçlı tasarlanmıştır.  Rapid SSL (128 bit) sertifikası ve standart güvenlik duvarları, birlikte çalışarak şahsi bilgilerinizi koruma altına alır ve güvenliğinizi sağlar.
Siz de güvenli alışverişin verdiği rahatlıkla alışverişinizi tamamlarsınız.



Tabloda.com üzerinden yapılan satışlar Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğine tabi satışlardır ve bu kanun-yönetmelikteki hükümleri uygulamaktadır.
Sizler de Tabloda.com sitesinden seçtiğiniz bir resmi ya da kendi istediğiniz bir resmi tablo haline getirerek duvarlarınızı süsleyebilirsiniz..



Kanvas Tablo
Canvas Tablo
Dekorasyon


DAHA FAZLA LEZZET

tabloda.com 3704596100995990321

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item