Reis Gıda, ‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor

Reis Gıda, ‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor Kuru gıda sektörü...



Reis Gıda,
‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor

Kuru gıda sektörünün lideri Reis, bütün kadınların, ‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor. 5 Aralık 1934 yılındaki yasa ile Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verildi. O tarihten bu yana 82 yıldır, kadınlar sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal olarak yasa önünde erkeklerle eşit haklara sahiptir. 
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 1923 yılında “Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir” diyerek, kadınlara verdiği önemi ifade etmiştir. Türk kadınına duyduğu saygıyı konuşmalarında içtenlikle dile getiren Atatürk, 1923 yılında Konya’da yaptığı bir konuşmasında, “Dünyada hiçbir milletin kadını, ben Anadolu kadınından fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadını kadar emek verdim, diyemez” demiştir.



Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde, topluma katkı sağlıyor
Reis’in sosyal sorumluluk projelerinin temelinde, dayanışma ve yardımlaşmanın olduğunu anlatan Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, şunları söyledi: 

Kadınlar, toplumun geleceğinin gücünü ellerinde tutar. Vefakar Türk kadınının yüreği sevgi doludur. Gözlerinde yarınlara umut ve can verir. Bizlerin daima başının tacı olan kadınların yanında onların en büyük destekçisi olmak, Reis ailesi olarak bizlere gurur verir’’ diye belirtti.
Sosyal sorumluluk projeleriyle yeniden hayata tutunmalarına öncülük ediyor

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde, sektörüne öncülük eden Reis Gıda, birçok kurum ve kuruluşa katkı sağlamaya ve sayısız projelerin içerisinde yer almaya devam ediyor. Reis, toplumla paylaşma konusundaki liderliğini, faaliyete başladığı ilk günden bu yana sürdürüyor. Reis, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın da aralarında yer aldığı, çeşitli kurum ve kuruluşların tenceresini kaynatırken, lezzet taneleri ile sofralarını bereketlendiriyor

DAHA FAZLA LEZZET

Reis Gıda."5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü Kutluyor 8313496499934810951

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item