The Ritz-Carlton'da Anne Kahvaltısı

Anne Kahvaltısı The Ritz-Carlton Kahvaltı Mekanları Her Pazar The Ritz-Carlton, Istanbul’da “Anne Kahvaltısı” günü The Ritz...


Anne Kahvaltısı
The Ritz-Carlton
Kahvaltı Mekanları

Her Pazar The Ritz-Carlton, Istanbul’da “Anne Kahvaltısı” günü
The Ritz-Carlton, Istanbul lezzet geleneğini “Anne kahvaltısı” ile taçlandırıyor
Dünyanın en köklü otelcilik geleneği kadar lezzet geleneğine de sahip The Ritz-Carlton,  yeni “anne kahvaltısı” konsepti ile misafirlerini o güzel anları yeniden yaşamaya çağırıyor. 
Dumanı üstünde tüten ev ekmeği, gözlemesi, katmeri, pişisi, yerel tatlardan elde edilen reçel ve marmelatları ve birbirinden leziz yerel lezzetleri ile The Ritz-Carlton, Istanbul’da kahvaltı yapmak ayrıcalıklı bir keyfe dönüşüyor.

The Ritz-Carlton, Istanbul, konuklarını tadı damaklarda kalan anne kahvaltılarını yeniden hatırlamaya çağırıyor. Otelin özenle hazırlanan kahvaltısında pişiden, özel marmelatlara; taze köy kaymağından, çıtır böreklere, gözlemeden krepe, yerel ve ev yapımı tatlar yer alıyor.  

Annelerin eşsiz sofralarından esinlenerek hazırlanan geleneksel lezzetler, Atelier Real Food Restaurant’ta Boğaz manzarası eşliğinde sunuluyor.
Bu kahvaltının mutlulukla bir ilgisi var

Zengin kahvaltı kültürüne sahip Türkiye’nin, dört bir yanından seçilen kahvaltılıklar,  sabah sofralarını unutulmaz anlara dönüştürüyor. Katmeri, yumurtalı ekmeği, farklı yörelerin peynirleri, tadına doyulmaz omletleri, balı, kaymağı, kıymalı, ıspanaklı, patatesli ve peynirli börek çeşitleri ile The Ritz-Carlton, Istanbul’da Pazar sofraları artık daha da keyifli.
Sıcak çayınızı ve kahvenizi ya da taze sıkılmış meyve sularınızı yudumlarken, keyifli bir sohbetin ve tarihi İstanbul manzarasının da tadınızı çıkarabilirsiniz. 


The Ritz-Carlton, Istanbul, “Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı” diyen Cemal Süreyya’nın dizelerindeki özlenen duyguları “Anne Kahvaltısı” ile yeniden yaşatıyor.

The Ritz-Carlton, Istanbul’da “Anne Kahvaltısı”  6 Kasım’da başlıyor. 
Pazar günleri 11:00 – 14:00 saatleri arasında verilecek kahvaltı, taze sıkılmış meyve suları ve çay kahve dahil kişi başı 110 TL. 
0-6 yaş çocuklar için ücretsiz, 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için ise yüzde 50 indirimli.


Anne Kahvaltısı
The Ritz-Carlton
Kahvaltı Mekanları

DAHA FAZLA LEZZET

The Ritz-Carlton'da Anne Kahvaltısı 6348596280626377750

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item