Ramada Encore İstanbul Airport

Ramada Encore İstanbul Airport Süleyman Dilsiz Wyndham Hotel Geçtiğimiz hafta sonu Uba Foto ve Konuşan Kalem organizasyonu ile,Sefa...

Ramada Encore İstanbul Airport
Süleyman Dilsiz
Wyndham Hotel

Geçtiğimiz hafta sonu Uba Foto ve Konuşan Kalem organizasyonu ile,Sefaköy'de bulunan Ramada Encore İstanbul Airpot otelde,sabah kahvaltısında buluştuk blogger dostlarla birlikte..


Kahvaltıya Dair Herşey kitabının yazarı Süleyman Dilsiz'in katılımıyla renklendirip,bizler için hazırladığı birbirinden lezzetli omletlerle günümüzü daha da lezzetli kıldığı bu keyifli kahvaltıda,bol sohbetli bir gün yaşadık.


Otel müdürü Tijen Günyol Dilber ve satış temsilcisi Burcu Karancı'nın otelle ilgili verdiği bilgilerin ardından,pazar kahvaltımızı yaptık keyifle..
Otelde kahvaltı,konaklayan müşteriler için hazırlanıyor,ekstra bir kahvaltı hizmeti verilmiyor..


Süleyman beyin hazırladığı birbirinden lezzetli omletlerin tarifini tabi ki aldım:))
Pazar kahvaltılarında bu nefis omletleri yaptıkça sizlerle de paylaşıyor olacağım..


Sempatik kişiliği ile sevgimizi kazanıp,gönüllerimizde yer edinen sevgili Süleyman Dilsiz ile..


Dünyanın en büyük zincir otellerinden biri olan Wyndham Hotel Grup'a ait bir marka olan Ramada Encore İstanbul Airport Hotel,uluslararası havalimanı ve fuar merkezlerine yakınlığı ile özellikle iş dünyası tarafından tercih ediliyor..



Bünyesinde 77 standart,5 deluxe,7 adet dublex suit ve 1 engelli olmak üzere 90 oda bulunduran otel,sakin ve huzurlu bir konaklama imkanı sunuyor müşterilerine..
Son teknoloji ile donatılmış "Turkuaz Salon" ve fuaye alanına açılan "Eflatun Salon" özel gün ve etkinlikleriniz için hazırlanmış.
Ayrıca otelde profesyonel bir ekipten oluşan Spa'da mevcut..

Bu keyifli gün için Uba Foto ve Konuşan Kalem'e,aramızda olarak keyfimize keyif katan sevgili Süleyman Dilsiz'e,konukseverlikleri için Ramada Encore İstanbul Airport'a çok teşekkür ederim..

Ramada Encore İstanbul Airport
Süleyman Dilsiz
Wyndham Hotel

DAHA FAZLA LEZZET

uba foto 4813440601073821111

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item