Hamarat Hanımlar Pril'le Buluştu

Geçtiğimiz hafta Med Partners'den aldığım davet üzerine,Pril'in,marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Türkiye'nin çeşitli ...



Geçtiğimiz hafta Med Partners'den aldığım davet üzerine,Pril'in,marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Türkiye'nin çeşitli illerini dolaşarak "en hamarat benim"diyen bayanlarla yaptığı yarışmanın finalinde buluştuk blogger dostlarla..


Çok samimi bir atmosferde geçen toplantıda,hepimiz Pril ile ilgili deneyimlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşırken,sevgili Açelya Akkoyun'un marka için ne denli doğrı bir seçim olduğunu da görmüş olduk.
Samimiyeti ve güler yüzüyle bizi kendisine hayran bıraktı desem abartmış olmam inanın..
Bizler için hazırlanan nefis yemekleri tadarken,bir yandan da Pril'in yönetici ve müdürlerine de merak ettiğimiz soruları sorma şansını yakaladık.
Ben bulaşık makinesi kullanırken bulaşıkları adeta yıkayıp ütüleyip o şekilde makineye koyduğumdan,tablet kullandığımda özellikle bardaklarım çizik içinde kalıyordu.
Bu toplantıda öğrendim ki;narin tabak ve bardaklar için özellikle jel ya da toz deterjan,ağır kirli bulaşıklar içinse tablet kullanmak gerekiyormuş.
Ben de her tablet kullandığımda suçu makineye atıyordum:))



Markanın özel bir araçla ve marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte,Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirdiği yarışmaların finali İstanbul’da Cevahir AVM’deki etkinlik alanında yapıldı. 
Yoğun ilgiye, rekabet ve heyecana sahne olan yarışmada,Türkiye’nin en hamarat hanımı unvanının yanı sıra buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşya setini Kayseri’den Hayriye Karabörk kazandı.





Ülkemizin çeşitli illerini dolaşarak Türkiye’nin en hamarat hanımını seçen Pril, şimdi tüm hanımları sosyal medya üzerinden yürüttüğü yeni yarışmasına katılmaya davet ediyor. 
Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi markası, @PrilTurkiye resmi Instagram hesabı üzerinden ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor. 
@PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor. 
Benden söylemesi:))
Bu keyifli etkinlik için Pril ailesine ve sevgili Açelya Akkoyun'a çok teşekkür ederim..

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..

DAHA FAZLA LEZZET

pril 4006033734488492375

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item