Watergarden Lansmanı

Geçtiğimiz günlerde,Ziylan Grup'un yepyeni projesi olan "Watergarden" projesinin,Esma Sultan Yalısı'nda yapılan muhteşe...


Geçtiğimiz günlerde,Ziylan Grup'un yepyeni projesi olan "Watergarden" projesinin,Esma Sultan Yalısı'nda yapılan muhteşem lansmanına katıldık eşimle birlikte..


Tüm yaşamın çevresinde kurgulandığı,dünyadaki sayılı örneklerinden biri olarak gösterilen 5000 m2.lik görkemli havuzu,özel olarak tasarlanmış eşsiz koreografi eşliğinde su,ışık,müzik,lazer ve ateş şovlarıyla "Watergarden"Türk ve dünya mutfaklarının önde gelen lezzetlerinden eğlenceye,gece hayatından yemyeşil parkı ve doğasına,sanattan alışverişe şehrin 24 saat yaşayan en güçlü çekim noktası olmaya aday..


"Tadı başka,ruhu başka,keyfi başka" sloganıyla lansmanı yapılan projede,inşaat bitene kadar 1000 kişiye,bittikten sonra da 2000 kişiye istihdam yaratılacağı belirtildi..



Gecenin ilerleyen saatlerinde,canımız şefimiz Özlem Mekik'in ve Ayvaz Akbacak'ın katılmasıyla gece bizim için daha da keyifli hale geldi..








Esma Sultan'ın büyülü atmosferine eşlik eden grup,başarılı performansıyla davetlilere keyifli dakikalar yaşattı bu muhteşem gecede..

Bir yanda Esma Sultan,bir yanda Ortaköy cami,bir yanda muhteşem boğaz,bir yanda da "Watergarden" projesi olunca geceyi noktalamak zor oldu:))


Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..

DAHA FAZLA LEZZET

Ziylan Grup 5070577184069085765

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item