Shangri-La Bosphorus Çay Saati Etkinliği

Geçtiğimiz hafta, Lezzeti Perest blogunun sahibi sevgili Zehra'nın davetiyle,blogger arkadaşlarımla birlikte,bir uzak doğu efsanesi ...



Geçtiğimiz hafta, Lezzeti Perest blogunun sahibi sevgili Zehra'nın davetiyle,blogger arkadaşlarımla birlikte,bir uzak doğu efsanesi olan Shangri-La Bosphorus otelinde buluştuk.


Bir yanında Dolmabahçe Sarayı,bir yanında Deniz Müzesi olan otel,suya en yakın otel olarak,tarihi yarım adadan Ortaköy'e uzanan eşsiz bir Boğaz manzarasına sahip ve merkezi konumda..


Otelden içeri adımımızı atar atmaz,göz kamaştırıcı ihtişamlı bir atmosfer,Lobby Loung'da birbirinden nefis lezzetlerle donatılmış beş çayı  büfesi karşıladı bizleri..


Çay saati etkinliğimiz boyunca,sevgili Anıl bey ve Sinem hanım,bizlerle çok yakından ilgilenerek, hem otelle ilgili,hem de çay çeşitleri ve menülerle ilgili bilgiler verdi.



Çay saati menüsünde,birbirinden nefis tatlı çeşitleri olduğu gibi,Çin yeni yılı kapsamında birbirinden lezzetli Uzak doğu lezzetlerini de tatma imkanı bulduk.
Çay menüsünde 7 farklı kategoride 101 çeşit çay mevcut.


Çin kültürünün farklı bir seremonisi olan, aynı zamanda görsel bir şovu olan çay servisini,Çin'in Sichuan bölgesinde altı yaşından itibaren özel eğitim alan Çin'li "Kung Fu Tea Master"Chen üstlenmiş.
Çay servisi videosunu izlemek için linke tıklayabilirsiniz..


İlk çayımız Rooibos African Cream Tea,benim de favori çayım oldu.
Güney Afrika'da yetişen kısa boylu çalılardan oluşup,kesinlikle kafein içermiyor.
İçeriğindeki antioksidan ve mango lezzetiyle içimi çok keyifli bir çay.


Lobby Loung'da haftanın her günü,saat 14.30-18.30 saatleri arasında gerçekleşen çay saatine,arp sanatçısı eşlik ediyor.
Siz de bu masalsı saatlere tanıklık edebilmek için,Shangri-La Bosphorus otelin çay saatine katılabilirsiniz.
Kişi başı ücreti 68 tl.


Çay saatinin dışında,Çin ve Kanton mutfağının en güzel ve iddialı örneklerinin sunulduğu Shang Palace,özel menüsünün yanı sıra,farklı sunumları, eğlenceli performansları ve şık ambiyansı ile Asya Mutfağını sevenlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. 
Özellikle Çinli Executive Şefi Tony Sum’ın davetkâr sunumuyla renklenen menünün öne çıkan yemekleri arasında,Çin’den sadece bu amaç için getirilen“ördek fırınları”nda özel olarak hazırlanan ve Fransa’dan getirilen “Pekin Ördeği” ve her öğlen sınırsız yiyebileceğiniz Çin mantısı “Dim Sum” çeşitleri yer alıyor.


İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip olan ve özel sanat eserlerinin sergilendiği dekorasyonu ile dikkat çeken otelde,17’si süit toplam 186 oda bulunuyor.
Avrupa'da ilk kez İstanbul Shangri La Bosphorus bünyesinde açılan Chı The Spa,yalnızca otel misafirlerine değil,kendini şımartmak isteyen,günün yorgunluğundan kurtulmak isteyen herkese açık.

Bizleri çok özel ağırlayan Shangri La Bosphorus Otel'e,sevgili Sinem Hanıma,Anıl Beye ve bizleri bu güzel gün için buluşturan sevgili Zehra'ya çok teşekkür ediyorum..




Shangri La Bosphorus Otel


Sinanpaşa mah.Hayrettin iskelesi sok.No.1
Beşiktaş/İstanbul
0212 275 88 88
0212 275 88 89

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..

DAHA FAZLA LEZZET

Shangri-La Bosphorus Çay Saati Etkinliği 4562812353513949660

Yorum Gönder

  1. Arzucum gitmiş kadar oldum..Keyfiniz bol olsun..Sadece bu güzel etkinlikler için bile İstanbula taşınabilirim:)sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olur Nursen'ciğim..Çok teşekkür ediyorum..Sevgiler..

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş gelmiş kadar oldum :)
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir yermiş :D Çaya bayılanlar olarak bir gün denenebilir. Ayrıca fotoğraflarınıza bayıldım :D www.acemiden.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle müthiş bir yer..Çaylar da tadılacak lezzetler..Çok teşekkürler,sevgiler..

      Sil
  4. Wonderful bouquets and desserts!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item