Cupcake Party Etkinliği

Geçtiğimiz günlerde Pasta Kasrı blogunun sahibi,sevgili Tülin'den aldığım davet üzerine,cuma günü  Beşiktaş'ta bulunan Basi...



Geçtiğimiz günlerde Pasta Kasrı blogunun sahibi,sevgili Tülin'den aldığım davet üzerine,cuma günü 
Beşiktaş'ta bulunan Basilico Restaurant 'a gittim..
Gittiğimde "Cupcake Party" etkinliğini Tülin'le birlikte düzenleyen Didem Cakes blogunun sahibi sevgili Didem ve Şımarık Tatlar blogunun sahibi sevgili Çilem, tatlı bir telaş içinde son hazırlıkları bitirmeye gayret ediyorlardı..


Etkinliğin mekan sponsoru olan restaurant,Burak Şef'le harika bir menü hazırlamıştı bizler için..


Başlangıç olarak ters küreselleştirme yöntemiyle hazırlanmış,kara orman meyveleri eşliğinde Basilico Fesleğen Topları hoşgeldin dedi bizlere..


Ardından kinoa kısırı,tahinli patlıcan salatası,ahtapot carpaccio üzerinde közlenmiş biber ve lime,peynirli kek ve mevsim salatasıyla olağanüstü lezzetli tatlarla damaklarımız tatlandı..


Keyifli sohbetler eşliğinde gün devam ederken,ana yemek olarak "Keşkek üzerinde isli kuzu tandır" geldi.
Kuzu etini çok sevdiğim için,bana oldukça hitap eden bir yemekti.
Tat,kıvam ve lezzetle ben den tam puan alan bir yemek oldu.


Yemeğin finalinde bir fondü keyfi yaptık ki sormayın gitsin:))Çikolata başlı başına mutluluk sebebi bence:))
Taptaze meyveler eşliğinde yapılan fondü keyfinin ardından,Burak şef ve mekan müdürü Duran bey bizlere hem mekanla ilgili,hem de menülerle ilgili bilgiler verdi..


Mekanda İsviçre ve İtalyan Mutfağından lezzetler bulabileceğiniz gibi,Osmanlı Mutfağından da çok lezzetli yemekler yiyebileceğiniz oldukça geniş bir menüye sahip.
Mekanda aynı zamanda akşamları canlı müzik,70'ler ve 80'ler partileri düzenleniyor.
Sevgililer gününe özel,canlı müzik eşliğinde güzel bir menü hazırlanmış.
Nezih çok şık bir mekanda,lezzetli ve çok özel tatlar yemek istiyorsanız,mutlaka mekana uğrayın.
Basilico Restaurant
Gayrettepe mah.Pazar sok.No.24
Beşiktaş/İstanbul
0212 2672867-0212 2886202


Canlarla keyifli anlarımızdan kareler:))



Mollers3Omega Norveç'in Atlantik kıyılarında yaşayan ve Omega 3 içeriği çok zengin bir balık olan yabani kuzey kutbu morina balığından elde edilmektedir.
Doğal karışık meyve tadı ile çocukların beğenisini kazanan Möller's Omega 3,dünyaca ünlü saygın bir kuruluş olan İnternational Taste Quality Instute tarafından lezzetli tadı ile ödüllendirilmiştir.
Omega 3 yağ asitleri vücut için gerekli olan ama vücudun üretemediği yağ asitleridir.Besinlerle alınamadığı durumlarda gıda takviyeleri ile alınmaları gerekmektedir.
A,D ve E vitamini içeren herhangi bir koruyucu katkı maddesi içermeyen Omega3 balık yağı şimdi tüm eczanelerde satışa sunulmuş..
Özellikle okul dönemindeki çocuklarım için kullanmayı düşünüyorum bu güzel ürünü..

Pakmaya firması,her etkinlikte olduğu gibi yine güvenilir,kaliteli ürünleri ile yanımızdaydı..



Kliksa firması Sinbo markalı bir kahve makinesi hediye etti bizlere..Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan ne kadar güzel ve köpüklü kahve yaptığını biliyorum..
Ben de otomatik kahve makinesi olduğu için,bu makineyi anneciğime hediye ettim..Yeni evinde bol köpüklü kahve keyfi yapsın diye..


Etkinlik sponsorlarından PartyLıte bölge satış müdürü Nilgün hanımın aktardığı bilgiye göre,Partylite mumları tescilli mum formüllerinden yapılıyor.Yüksek kaliteli doğal mum ve en iyi koku deneyimi için özellikle hazırlanmış gıda saflığında parafinden oluşan özel bir karışım kullanılıyor.
Zararlı katkı maddelerinden yoksun çevre dostu ve bütün mum formülleri dünya çapında tescilli..
Mum fitilleri ise,kurşunsuz,%100 pamuk..


Gourmet &Styling dergisi de kış sayısıyla aramızdaydı..İçinde harika tarifler var..Şu yoğunluğumu bitirip bir yandan kahvemi yudumlarken,bir yandan da dergiyi incelemek için can atıyorum:))


Etkinliği düzenleyen sevgili Çilem,kendi elleriyle kurabiye,cupcake ve tatlı yapmıştı..Hepsi de birbirinden lezzetliydi..Kendisi sipariş üzerine de bunları yapıyor..İnstagram sayfasından ulaşıp,siparişlerinizi verebilirsiniz..
Sevgili Didem'de etkinlik pastasını ve masalardaki cupcake'leri hazırlamıştı.Yemeye doyamadık,çok lezzetliydi..Sevgili Didem'de bütün ürünleri,Çilem gibi sipariş üzerine yapıyor..Bilginiz olsun:))


Partys Papers firması da soft renkleri ve desenleriyle gönlümü fetheden harika bir masa düzenlemesine imza atmıştı.Peçetelikler,isme özel hazırlana kartlar,cupcake kutuları..Her biri çok özel ve güzeldi..Sitelerini mutlaka inceleyin derim..


Melis Pasta Kurabiye birbirinden güzel kurabiye kalıpları,Yüksel Pastane Malzemeleri şeker hamuru ve cupcake kalıplarını hediye olarak göndermiş..Kendilerine teşekkür ederiz..


Uneller hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen,tamamen el yapımı taptaze nefis kurabiyeler göndemişti..Çay keyfimizin tamamlayıcısı olan bu kurabiyeler için kendilerine teşekkür ederiz..

Nüans Ticaret bıçak,krema torbası gibi mutfaklarda sürekli kullandığımız ürünlerden göndermişti..

Hopla dan gelen tüp şeklindeki krem şantiyi pasta süslemenizde çok rahat kullanabilirsiniz..

Candy Butik Sabun'un gönderdiği mis kokan sabunlar banyodaki yerini aldı bile:))


Bu güzel günde bizleri tüm güler yüzüyle ağırlayan Basilico Restaurant'a ve restaurant müdürü Duran bey'e,sevgili Tülin'e,Didem'e ve Çilem'e çok teşekkür ediyorum..

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..

DAHA FAZLA LEZZET

Şımarık Tatlar 3113209779540137225

Yorum Gönder

  1. Cok guzel bir etkinlikti..Tabi en guzel tarafida dostlarla birarada olmakti/..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle,dost yüzlerle karşılaşmak çok keyifli benim için de..Emeklerine sağlık arkadaşların da ..Böyle güzel bir günde bizleri buluşturdukları için..Sevgiler..

      Sil
  2. Herkesin ellerine emeklerine sağlık.. Zaten etkinliklerde yazı yazmak o kadar zor oluyor.ki. Ben antalyada artık kendi etkinliklerimizi bile yazamıyorum bloğuma. çok zaman alıyor ..Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de titizleniyorum etkinlik yazılarını yazarken o yüzden bir hayli vaktimi alıyor..Çok teşekkürler canım,sevgiler..

      Sil
  3. Harika bir etkinlik olmuş. Özenle düzenlendiği fotoğraf lardan ve güzel anlatımınızdan taa buradan hissediliyor. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Keyifli bir etkinlik olmuş siz de çok güzel kaleme almışsiniz emeklerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir etkinlik olmuş, sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflar ve anlatım harika olmuş Arzucum...Görüşmek üzere...Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selma'cığım çok teşekkür ederim..Beğenmene çok sevindim..Sevgiler..

      Sil
  7. Ne kadar keyifli ve leziz bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  8. Harika olmuş.. hangisine bakacağımı şaşırdım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Arkadaşlarımın da emeklerine sağlık..Sevgiler..

      Sil
  9. Çok güzel bir etkinlik olmuş,herşey çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  10. Çok keyifli bir etkinlik olduğu fotoğraflardan belli canım benim, en güzel yanı da arkadaşlarla birlikte olmaktır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyhan'cığım çok keyifli ve lezzetli bir gündü gerçekten.Arkadaşlarımın ellerine emeklerine sağlık.Görüşmek üzere canım,sevgiler..

      Sil
  11. Harika bir gün geçirmişsiniz.Keşkeğe içim gitti..Cupcake ler çok güzel görünüyor. Mekanda 80ler 90 lar günleri olması güzel gitmek lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok lezzetliydi:))Çok teşekkür ediyorum..Keyifli,nezih ve lezzetli bir mekan..Tavsiye edebileceğim bir yer..Sevgiler..

      Sil
  12. herşey harikaymış,ahh orada olmak vardıııı evrennn duy sesimi sana mesaj yolluyorum :))) o lezzetlerin için de olmak bile yeter :)) hele o renkler,morlara bayıldımmm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihan'cığım renk konusunda zevklerimiz bir demek ki ..O soft renkler beni benden alıyor..Çok güzeldi..En kısa zamanda böyle bir etkinlikte görüşmek üzere o zaman:))Sevgiler..

      Sil
  13. Aaaa ne kadar da keyifli bir etinlik olmuş tatlım…
    Klavyene ,yüreğine sağlık tatlım…
    Sevgiler…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yok muydun tatlım:))Çok keyifliydi gerçekten..Çok teşekkür ederim,sevgiler..

      Sil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item