İSTANBUL'DA NERELERDEN EV ALMALI

İstanbul Satılık Ev Satılık Daire İstanbul'da Nerelerden Ev Almalı? İstanbul satılık daire se ç eneklerine g ö z atıyo...


İstanbul
Satılık Ev
Satılık Daire

İstanbul'da Nerelerden Ev Almalı?

İstanbul satılık daire seçeneklerine göz atıyor; ancak nereye yatırım yapacağınıza karar veremiyorsanız en güncel fiyat bilgileri ile bu yazı sizin için!

İstanbul, asırlık tarihi ile Türkiye'nin ve dünyanın en kalabalık şehirleri arasında. Birbirinden güzel kıyı ilçelerinde izlenen Boğaz manzaralarıyla, insan çeşitliliğiyle ve sınırsız imkanlarıyla satılık daire seçenekleri için kuşkusuz en karlı şehir. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, İstanbul satılık daire seçenekleri; metrekare fiyat ortalaması 3 bin 923 TL üzerinden alıcı buluyor. Şehrin amortisman süresi ortalaması ise 20 yıl olarak hesaplanıyor. Zingat Bölge Raporu verileri ışığında, İstanbul satılık daire seçeneklerinde 100 metrekarelik bir evin ortalama fiyatı 294 bin 206 TL ile 490 bin 300 TL arasında seyrediyor.

Yedi tepeli şehrin kalabalık insan göçünü kaldırmak için genişlediği yeni ilçelerinde ya da eski dokunun korunmaya çalışıldığı tarihi semtlerinde ev sahibi olmak gerçekten de bir ayrıcalık. Peki İstanbul'da nerelerden ev almalı? İşte bu sorunun cevabını vermek, evi kullanım amacınıza göre değişiyor. Çünkü bütçenizin yettiğiyle, yatırımınızın kar getireceği seçenekler oldukça farklı fiyat aralıklarında seyrediyor. İstanbul satılık ev seçeneklerini değerlendirmek Dünya başkentlerinden bir ev almakla eş değer görülüyor. Bu nedenle yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler öncelikli olarak iş, ulaşım, eğitim ve sosyal imkanların sınırsız olduğu İstanbul'u tercih ediyor. Emlak sektöründe yatırım amacıyla gayrimenkul satın almak isteyenler için İstanbul'da en karlı yerler Zingat Bölge Raporu verileriyle çok daha kolay tespit ediliyor.

Ortaköy satılık daire
İstanbul'un göz bebeği olan Ortaköy şehrin merkezinde ve prestijli bir mevkide oturmak isteyenlerin tercih edeceği bir semt. Müstakil ev satın almak isteyenler için cazip fırsatlar bulunan Ortaköy'de konut projeleri ve kentsel dönüşümün etkisi yatırımın uzun vadede karla sonuçlanmasını sağlıyor. A sınıf bir sosyal statüsü olan Ortaköy, sosyal imkanların gelişmiş olması, eğitim kurumlarının kalitesi ve nezih nüfusu ile hem oturumluk hem de yatırımlık seçeneklerin değerlendirilebileceği fırsatlar içeriyor. zingat.com Bölge Raporu verilerine göre Ortaköy satılık daire fiyatları 100 metrekarelik seçenekler için minimum 685 bin TL'den başlıyor.

Çekmeköy satılık daire seçenekleri
Müstakil konut ve yeni konut projelerinde uygun fiyatlar ve hızlı geri dönüşümler isteyenler için Çekmeköy iyi bir seçenek olabilir. 2010 yılından beri yükseliş gösteren konut sektörü, gerek karlılık gerekse gelişme gösteren sosyal sınıf açısından umut vaat edici bir yatırım fırsatı oluyor. Ev sahibi olmak için uygun fiyatlar, yatırımcılar için de kısa sürede değerlenen metrekare birim fiyatları bu bölgeyi cazip kılıyor. Üstelik satılık ev fiyatları, 100 metrekarelik evler için 223 bin 224 T bin TL'den başlıyor.

Esenyurt satılık daire seçenekleri
İstanbul satılık daire fiyatlarında en düşük fiyatların görüldüğü Esenyurt, bütçesi kısıtlı olanların tercih edeceği bir ilçe olarak biliniyor. İstanbul'un merkezine uzak olan Esenyurt, diğer ilçeler ve semtlerde olduğu gibi fiyat artışları konusunda merkez ilçelerden geri kalmıyor. Yani bütçesi kısıtlı olanlar için de 144 bin 683 liradan başlayan fiyatlarla karlı bir yatırım imkanı sunuyor. 100 metrekarelik satılık evler fiyat bazında ortalama 241 bin 138 TL’ye kadar uzanıyor.


Tüm İstanbul satılık daireler için tıklayın.

İstanbul
Satılık Ev
Satılık Daire

DAHA FAZLA LEZZET

satılık ev 2808545499809873286

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item