BELLA GÜZELLİK MERKEZİ

Cilt Bakımı Mezoterapi Epilasyon Geçtiğimiz haftalarda Uzm.Dr.Özcan Şenmevsim'e ait,Dr.Bella güzellik Merkezi'ni ziyaret ett...


Cilt Bakımı
Mezoterapi
Epilasyon

Geçtiğimiz haftalarda Uzm.Dr.Özcan Şenmevsim'e ait,Dr.Bella güzellik Merkezi'ni ziyaret ettim.
Cilt bakımı için gittiğimiz mekanda cildimiz pırıl pırıl olup derinlemesine bakım yapılırken,diğer işlemler hakkında da bilgiler aldık.


Mekanda her ay cildimize uygulanabilecek klasik bakımın dışında,kuru ve hassas ciltlere bakım sağlayan oksijen bakımı,leke tedavisi,epilasyon da uygulanıyor.


En önemli leke tadavilerinden olan mezoterapi aynı zamanda zayıflama yöntemi için de kulanılıyor.
Cilt yaşlanmasına ve kırışıklıklara karşı dermabrazyon da uygulanan mekanda, Özcan hanımın aynı zamanda nükleer tıp uzmanı dolayısı ile tiroid ile ilgili her türlü hastalık ve tedavisi uygulanıyor.

Yapılan işlemler ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Uzm.Dr.Özcan hanımın güzellik merkezinde cildiniz pırıl pırıl olurken,içtiğiniz kahveye eşlik eden tatlı sohbet ile gününüzü daha da keyifli hale getirebilirsiniz..


Cilt Bakımı
Mezoterapi
Epilasyon

DAHA FAZLA LEZZET

özcan şenmevsim 3317615592415612301

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item