Elancyl ile Yaza Sıkı Girin

Selülit Masajı Elancyl Selülit Tedavisi Geçtiğimiz hafta,tarihi Hürrem Sultan Hamamı'nda Elancyl ve Klorane markalarının lansma...


Selülit Masajı
Elancyl
Selülit Tedavisi

Geçtiğimiz hafta,tarihi Hürrem Sultan Hamamı'nda Elancyl ve Klorane markalarının lansmanına katıldım.
Hamam kültürünü çok sevdiğim için,yeni ürünleri tanımak,hem de kendime vakit ayırmış olmanın verdiği memnuniyetle,katıldığım en keyifli lansmanlardan biri oldu benim için..


Bloggerlara özel gerçekleştirilen etkinliğe Pierre Fabre Dermokozmetik Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil ve NB İletişim ekibide katıldı.


Pierre Fabre Dermokozmetik firmasının halkla ilişkiler ajansı NB İletişim’in “Hamam Sefası” konsepti ile gerçekleştirdiği, Osmanlı şerbeti, dolma ve lokum ikramıyla başlayan etkinlik, selülitin sebepleri ve selülitten kurtulmada etkili çözüm başlıklı Feyza Ehlidil’in sunumuyla başladı.


Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil yeni ürünü Activ Massage Kiti’nin içeriğinden ve fizyoterapistlerce geliştirilen masaj tekniğinin 2’li etkisinden bahsederek  “Elancyl Activ Massage en inatçı selülitlere karşı bile etkili iyileşme sağlar. Özel bileşenleriyle yağ yakımını hızlandırır ve yeni yağ oluşumunu önler. İçeriğinde yer alan kafein özleri ile inceltici, sarmaşık özleri ile ödem attırıcı ve esneklik kazandırıcı, Pilosella ile de yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Kadınlar üzerinde yapılan araştırmada 28 günlük uygulama sonucu %94 memnuniyet aldık. Elancyl markasının 45 sene önce geliştirdiği bir tekniği Activ Massage Minceur’un özel masaj başlığı sayesinde evde kendiniz yapabiliyorsunuz” diyerek doğru masaj tekniğinin nasıl olması gerektiğini anlatan videoyu bizlerle paylaştı.


Sunumun ardından hamamın sıcaklık bölümüne geçip,geleneksel kese uygulaması, Elancyl’ ürünlerinin cezbedici sarmaşık kokularıyla köpük masajı yaptırdık. 
“Yorgunluğunuz Köpük Olsun” temasıyla organize edilen lansman için geldiğimiz Hürrem Sultan Hamamı’ndan keyifli ve rahatlamış olarak ayrıldık.

Selülit Masajı
Elancyl
Selülit Tedavisi

DAHA FAZLA LEZZET

selülit tedavisi 3741052101996369158

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item