Parole İstiklal'de Kahvatı

Parole İstiklal Cavit Ünal Adım Adım Ekmekler Hafta sonu sevgili Konuşan Kalem Serkan'ın davetiyle,İstiklal caddesinde bulunan P...


Parole İstiklal
Cavit Ünal
Adım Adım Ekmekler

Hafta sonu sevgili Konuşan Kalem Serkan'ın davetiyle,İstiklal caddesinde bulunan Parole İstiklal'e pazar kahvaltısı yapmak üzere gittik blogger dostlarımızla birlikte..





Parole İstiklal,20.yy'da inşa edilmiş en karakteristik yapılardan olan,Suriye Pasajı'nın girişinde misafirlerini karşılıyor..
Mekan,huzurlu ve keyifli bir atmosferde vakit geçirmek ve lezzetli tatlar tatmak isteyen misafirlerin uğrak noktası konumunda..


3 katlı mekanda,lezzetli tatların yanında,geniş alternatifleri barındıran içki menüsü ve özel kokteylleri ile cuma ve cumartesi akşamları 01.30'a kadar devam ediyor içki servisi..

Ayrıca mekanda gurup organizasyonları,kutlamalar ve şirket yemeklerini rahatlıkla yapabileceğiniz bir kat hazırlanmış..


Parole İstiklal'de hafta içi her gün açık büfe kahvaltı hizmeti sunuluyor..
Kahvaltıda yer alan lezzetler taptaze ve çok lezzetli..Mekan temiz,servis elemanları güler yüzlü..


İstiklal caddesini seyrederek keyifle kahvaltınızı yapabileceğiniz özel bir mekan burası..


Bu keyifli kahvaltıyı daha da güzelleştiren "Adım Adım Ekmekler"kitabının yazarı şef Cavit Ünal'da kahvaltı boyunca bizimleydi..
Evde ekmek yapımı konusunda bize çok güzel bilgiler verirken,yaptığı birbirinden lezzetli ekmekleri de tatma şansımız oldu kahvaltı boyunca..


İçinden çikolata akan sufle ekmek,enginarlı ekmek,kuru yemişli ekmek,sebzeli ekmek..
Buzdolabınızı açın,ne malzemeniz varsa ekmeğinizi o şekilde yapın diyen "Cavit Ünal"ın yaptığı ekmeklerden cevizli olanın tadı hala damağımda..


Cavit Ünal'ın,adımıza özel imzaladığı kitapları bizlere hediye etmesiyle,kahvaltımızı noktaladık..
Bu keyifli ve lezzetli kahvaltı için,bizleri çok güzel ağırlayan Parole İstiklal'e,şef Cavit Ünal'a ve sevgili Konuşan Kalem Serkan'a çok teşekkür ediyorum..

Parole İstiklal
Cavit Ünal
Adım Adım Ekmekler

DAHA FAZLA LEZZET

parole istiklal'de kahvaltı 7121599570450150601

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item