Evde Hijyenin Yeni Adı:Vissmate

Vissmate Çamaşır Suyu Evde Hijyen Hemen hemen bütün bayanlar gibi,benim de ev temizliğinde çamaşır suyu olmazsa olmazım.. O denli fa...

Vissmate
Çamaşır Suyu
Evde Hijyen

Hemen hemen bütün bayanlar gibi,benim de ev temizliğinde çamaşır suyu olmazsa olmazım..
O denli fazla kullanıyorum ki;bir dönem elim çok tahriş olduğu için egzama tedavisi gördüm..
Temizlik esnasında eldiven kullanılması çok daha doğru ama ben ne yazık ki bir türlü alışamadım:))

Tercih edilen ve kalitesi ile adından söz ettiren,Türkiye'nin ve dünyanın en beğenilen ev bakım ve temizlik markası olma vizyonuyla yola çıkan Vissmate,ürünlerini deneyip,paylaşmam için gönderdiğinde hemen kullanmaya başladım.

Ürün oldukça yoğun kıvamlı,bu da yüzeylere kolay tutunmasını sağlıyor..
Benim mutfak tezgahım beyaz,üzerine bir damla çay bile damlasa leke tutar ve mutlaka çamaşır suyu,krem temizleyici takviyesi gerekir.
Vissmate çamaşır suyunu kullanmaya başladığımdan beri,sadece bir iki damla beze damlatarak,bütün mutfak tezgahını temizleyebiliyorum.Temizleme gücü oldukça yüksek..
Benim için tek olumsuz yanı,elleri çok tahriş ediyor..Kesinlikle eldivensiz kullanılabilecek bir temizlik maddesi değil..
Deniz ferahlığı,limon gücü,çiçek bahçesi ve çam ormanları kokulu çeşitleriyle de çamaşır suyu kullanımını daha keyifli hale getirebilirsiniz..

Vissmate
Çamaşır Suyu
Evde Hijyen



DAHA FAZLA LEZZET

Vissmate 3052203819497368626

Yorum Gönder

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item