Ouzo Roof'ta Brunch Keyfi

Ouzo Roof Wyndham Otel Mehmet Yalçınkaya Pazar günü,sevgili Özlem Mekik'in davetiyle,Anadolu yakasının 5 yıldızlı oteli Wyndham ...


Ouzo Roof
Wyndham Otel
Mehmet Yalçınkaya

Pazar günü,sevgili Özlem Mekik'in davetiyle,Anadolu yakasının 5 yıldızlı oteli Wyndham Otel'in terasında bulunan Ouzo Roof'da,brunch davetinde bulunduk blogger dostlarla birlikte..



Her biri kendi yöresinden getirilen doğal kahvaltılık ürünlerden,el yapımı makarna ve gözlemelere,geleneksel yöntemler uygulanarak hazırlanan doğal reçellerden,humus üzerinde yengeç bacağına kadar,birbirinden lezzetli 300 lezzet,pazar günleri 11:00-15:00 saatleri arasında verilen brunch da gelen misafirlere sunuluyor..


Sunulan her lezzetin tadına bakmak elbet mümkün olmadı ama ödüllü milli şef Mehmet Yalçınkaya ve ekibinin ellerinden çıkan lezzetleri beğenmemek mümkün değil..


Muhteşem marina manzarası ve birbirinden lezzetli yiyeceklerle,keyifli bir brunch yapabileceğiniz Ouzo Roof'da,A la Carte yemek servisi de,12:00 de başlayıp 00:00'a kadar devam ediyor.


Ayrıca Ouzo Roof Bar'da Türk ve Yunan ezgilerini dinleyerek,gecenin ilerleyen saatlerine kadar hoş vakit geçirebilirsiniz..









Rezarvasyon için : 0 216 400 00 30

Lezzet dolu brunch için Wyndham Otel,Ouzo Roof'a,şef Mehmet Yalçınkaya ve ekibine bizleri çok güzel ağırladıkları için,sevgili Özlem Mekik'e de daveti için çok teşekkür ediyorum..

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..

Ouzo Roof
Wyndham Otel
Mehmet Yalçınkaya



DAHA FAZLA LEZZET

Ouzo Roof'ta Brunch Keyfi 3842614646162605163

Yorum Gönder

  1. Yanıtlar
    1. :))Keyifle pazar kahvaltısını brunch şeklinde yapabileceğiniz harika bir yer..Sevgiler..

      Sil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item