Kenton'dan Kadayıf Tatlısı

                                    Gıda sektörünün öncü markası Kenton, sonbahara yeni yüzüyle giriyor. Hem ambalaj hem de içeri...



                                   

Gıda sektörünün öncü markası Kenton, sonbahara yeni yüzüyle giriyor. Hem ambalaj hem de içerik değişikliği yapan Kenton, Geleneksel Lezzetler serisi ile etkileyici tasarımlarıyla ve tatlarıyla market raflarındaki yerini almaya başladı bile.

 



Geleneksel Lezzetler Pratik tarifleriyle; Ev Yapımı Tadında…

Yeni Ürün Trileçe, krema almaya gerek kalmadan her şeyi tek kutuda toplayan Kenton, Arnavutluk’tan gelen namı değer Trileçe tatlısını tüketicinin beğenisine sundu. Karamelin süt ile mükemmel uyumunu arayanlar şimdi evde Trileçe tatlısını kolayca hazırlayabilir.


Yeni ürün Kadayıflı Muhallebi, Çıtır çıtır kadayıf ile yumuşak muhallebinin birlikteliğinden gelen müthiş lezzet, eşsiz tadıyla yiyenlerin keyfine keyif katıyor. Üstelik kadayıfı da içinde, herşey tek kutuda; artık evde yapmak çok kolay!


Kenton Geleneksel Lezzetler’in bir diğer yeni ürünü Pratik Kazandibi, Kazandibinin karamelize lezzetinden vazgeçmeyen fakat daha hızlı hazırlamak isteyenler için artık Kenton’da! Karamelize sos karışımı ile kazandibi hazırlamak çok pratik!



Sakızlı Muhallebi, Supangle, Tavukgöğsü, Sütlaç, Keşkül, İrmik Helvası, Revani ürünleri Kenton Geleneksel lezzetler serisi ile ailenize, arkadaşlarınıza ve misafirlerinize en büyüleyici ikramlarınız için elinizin altında.



Yabancı Değil Türk Markası…

Yüzde 100 yerli sermayeli Sultanlar Grup’un, 1945 yılından beri Türk halkının beğenisine sunduğu tatlı işinde uzman markası Kenton; deneyimi, kalite odaklı üretim anlayışı ve her yaştan insana hitap eden geniş ürün yelpazesi ile toz tatlı segmentinde faaliyetlerini sürdürüyor.




DAHA FAZLA LEZZET

new 2315323900754017368

Yorum Gönder

  1. Kadayıflı muhallebiyi çok sever ve yaparım..Hazırının çıkması çok iyi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lezzet olarak da evde yapılandan hiçbir farkı yok..Çok teşekkürler,sevgiler..

      Sil
  2. bizim evde çok sevilir kadayıflı muhallebi kentonla dahada lezzetlendiğine eminim :)

    YanıtlaSil
  3. Nefis bir sütlü tatlı.. Ellerinize sağlık....:)

    YanıtlaSil
  4. Harika .bende bloğuma bekliyorum. www.rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item