Özlem Mekik'in Sürpriz Doğum Günü Partisi

Geçtiğimiz günlerde,sevgili Tarçın Events Fatma'dan gelen bir mesajla,canımız şefimiz Özlem Mekik'e,sürpriz doğum günü partisi y...



Geçtiğimiz günlerde,sevgili Tarçın Events Fatma'dan gelen bir mesajla,canımız şefimiz Özlem Mekik'e,sürpriz doğum günü partisi yapmak üzere sözleştik..
Doğum günü akşamı için sevgili Fatma'nın seçtiği mekan,Altunizade'de bulunan Ramada İstanbul Asia oteliydi..
Büyük bir heyecanla otele gittik..Kendime yapılan sürprizleri sevdiğim gibi,sevdiğim insanlara da sürprizler yapmayı çok severim,bu yüzden ayrıca heyecanlıydım:))


Özlem Mekik'in salona girmesiyle yaşanan duygusal dakikalarla birlikte,doğum günü partisi de başlamış oldu..


Kendisiyle tanışalı çok uzun bir süre olmamasına rağmen,sıcakkanlı,samimi,içten ve tevazu sahibi olmasıyla,kalbimde çok özel bir yer açtı kendisine sevgili Özlem Mekik..
Umarım arkadaşlığımız,dostluğumuz bir ömür boyu devam eder..



Ramada İstanbul Asia otelinin bizler için hazırladığı yemekleri,keyifli sohbetler eşliğinde yedikten sonra,gecenin eğlence dolu saatlerine geçildi hep birlikte..




Smart Karaoke nin hazırladığı şarkılar eşliğinde,hepimiz içimizdeki sanatçı ruhunu açığa çıkartıp oldukça keyifli saatler geçirdik:))



Bu özel gün için sevgili Aysfelt hepimize Özlem Mekik gülleri hazırlamıştı..Ellerine kollarına sağlık olsun..




Şımarık Tatlar tam da şefimize uygun,nefis bir pasta yapmıştı..Hem lezzeti,hem de görüntüsüyle hepimizin beğenisini toplayan bu nefis pasta için,ellerine sağlık sevgili Çilem..



Uba Foto tüm gece boyunca resimlerimizi çekerek,geceyi ölümsüzleştirdi..

Bu güzel geceyi organize eden sevgili Tarçın Events Fatma Samsa Yılmaz'a ve bizleri ağırlayan ve geceye ev sahipliği yapan Ramada İstanbul Asia oteline çok teşekkür ediyorum..


Özlem'ciğim iyi ki doğdun,iyi ki hayatımıza girdin..Seni çok seviyoruz,nice güzel yıllarını yine hep birlikte kutlayalım..


DAHA FAZLA LEZZET

ziyade fasıl 6294983310915506855

Yorum Gönder

  1. Samimi içten ve sıcak kanlı biri olduğu belli Arzucum..böyle insanlar hep olsun hayatımızda ..bunlardır güzel insanlar ..nice mutlu yıllara ve nice güzel insanlarla beraber olmaya..sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle öyle Sevgiciğim..Amin inşallah benim de tek temennim bu..Çok teşekkürler,sevgiler..

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item