14 Şubat 14 Sevgi Kadını

Aylar öncesinden,Pınarla Hayat blogunun sahibi sevgili Pınar ve Hüzün Sarısı blogunun sahibi sevgili Nihal'den aldığım davet üzerine,...


Aylar öncesinden,Pınarla Hayat blogunun sahibi sevgili Pınar ve Hüzün Sarısı blogunun sahibi sevgili Nihal'den aldığım davet üzerine,cumartesi günü Gayrettepe'de bulunan Sürmeli Otel'e gittim.
Otelde bizim için ayrılan bölüme girdiğimde dikkatimi çeken ilk şey,Kuğu Organizasyon tarafından günün anlam ve önemine uygun renklerde hazırlanan şık ve göz alıcı salon oldu.


Tatlı hayaller dükkanı bizler için cupcakeler,elma şekerleri ve pastayla çok şık bir masa hazırlamıştı.
Madam Hands'de ismimize özel şeker hamurlu kurabiyelerle etkinliğe renk katmıştı.


Yemek Sohbetleri blogunun tatlı sahibi Yağmur,etkinliğin masa kartlarını ve baskı işlerini Metin Copy Plus'la birlikte paylaşmışlardı.


Özellikle ismimize özel masa kartlarımız çok zarifti.


Etkinliğe Wanted Burger,nefis hamburgerleriyle katılmıştı..Şu anda Kadıköy'de tek şubesi olan Wanted Burger çok yakında bu yakada da olacakları müjdesini verdi.


Yüz,vücut ve saç bakımı için ilaç ve yüksek kaliteli doğal kozmetik ürünleri üreten Polonyalı bir firma olan Zıaja firması,yoğun besleyici keçi sütü kompleksi içeren bakım ürünleriyle bizlerleydi.
Yaşlanma süresini geciktirmeye ve kırışıkları önlemeye yardımcı olan bu ürünleri denemek için sabırsızlanıyorum.


Kliksa firması,tam da almayı düşündüğüm çay setini hediye olarak göndermişti..İlk misafir soframda övgüleri toplayarak yer aldı bu güzel çay seti..


Huncalife firması çok özenli bir hediye paketi hazırlamıştı.İçinde incir kolonyası,acıbadem temizleme sütü,acıbadem yüz kremi,parfüm ve makyaj malzemelerinden oluşan harika bir setle bizlerleydi.


Rossman firması adımıza özel düzenlenen şık bir paketle bizimleydi..Rossman firması Avrupa standartlarında onaylanan logolu, kaliteli,doğal,organik ürünleriyle etkinliğe renk kattı.






Neva Kozmetik'de etkinliğe sponsor olan firmalardandı.Kızımın da benim gibi saçları ince telli olduğundan,duş sonrası sprey olmadan taranması çok güç oluyor..
Saç spreyi test edildi hemen,kızımın da benim de saçlarımızı kolaylıkla taranmasına imkan verdi.Tavsiye ederim..



Uni Care firmasının hediye ettiği göz ve yüz makyaj temizleme mendillerini,geldiğim günden beri kullanıyorum..Hem çok pratik şekilde makyajı temizliyor hem de cildi kurutmuyor..Çok memnun kaldım.
Uzun süredir takma kirpik almayı düşünüp sürekli erteliyordum.
Beliz Kozmetik beni çok mutlu eden,takma kirpik ve takma tırnak göndermişti bizler için .
İlk akşam davetinde kullanmayı düşünüyorum:))



Harangvolgyı Boglarka Anti-aging'in bizlere hediye ettiği uygulamayı en kısa zamanda yaptırmak üzere salonda olacağım..Tabi ki izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.


Lipton kullandığım ve lezzetini çok beğendiğim bir çay..
Ahmad Tea markasını daha önce kullanmamıştım..İlk kullanımda çayda çok beğendiğim bergamot aroması ve lezzetiyle gönlümü fethetti..


Anavarza Bal yine güvenerek kullandığım bir marka..
Nar Gourmet'in gönderdiği melisa çayını özellikle akşamları,günün yorgunluğunu atıp, relax olmak için içmeyi düşünüyorum.


Otacı bitki özlü şampuanı,Bebak'da gül suyu ve gül kokulu kremiyle aramızdaydı..


Bargello parfüm ve Optimum Kitap'ta bizimleydi etkinlikte..


Cafe Breno yumuşacık içimli lezzetli kahve çeşitleriyle bizlerleydi..


Her ne kadar tavuk soslarını kendim yapsam da,zaman zaman hazır sos alıyorum ben de:))
Mangal lezzeti de favorimizdi zaten,denediğim bir ürün elimde yedeklenmiş oldu.
Duru bulgur,nohutlu,mercimekli,şehriyeli ve mantarlı çeşitleriyl, malzemeli pilav yapmayı çok kolaylaştırmış.Başbaşı bulgur denen iri bulgurla oldukça lezzetli oluyor pilavı..


Farmasi,paraben,alkol,renklendirici içermeyen formüllü ürünleriyle,evinizin rahatlığında katalogdan ya da internetten sipariş yoluyla alışveriş yapmanıza olanak sağlarken,aynı zamanda satış temsilcisi olmanız halinde kazanç sağlamanıza da imkan sağlıyor.


Polonyo firması olan ve her sene farklı dallarda ödül alan Farmona,aşırı soğuktan koruyan dudak balmı ve el kremiyle bizimleydi.
Palmers'in kakao aromalı şampuan ve el sabunu çocukların banyosundaki yerini aldı bile..Aroması çocukları mest ettii:))


Fruit Flowers firmasının gönderdiği zarif paketi daha resimleyemeden bir tanesi gitmiş bile:))


Saltysardine tasarruf başlığı,deterjan ve yıkama beziyle aramızdaydı.
Bu yıkama bezlerinin daha önce mendil formunda satılanından kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım.Tabi ki bunu da deneyimledim.Koyu renkli çamaşırların arasına,açık renkli bir tshirt ve bu bezi koyup yıkadım..
Makineden çıkan her çamaşır kendi renginde çıkarken,bez boyanmış çıktı..Açığa çıkan rengi toplayıp,renklerin birbirine bulaşmasını engelledi.
Test edildi,onaylandı:))


Harmolance özellikle kadınların topuklarında oluşan çatlakları gidermek için ürettikleri kremle,günde sadece 2 kez kullanılarak bu sorunun tamamen ortadan kalktığını dile getirdi.
Ayrıca firma,özellikle menopoz dönemindeki bayanların yaşadığı ani sıcak basmaları ve terlemelerin rahatsız edici yönünden kurtarmak için üretilen bambu ipliklerinden ortaya çıkan tshirtler,pijamalar ve gecelikler üretmiş.
Bu sayede menopoz dönemindeki bayanlar ısı değişimlerinden korunarak,yaşantılarına sorunsuz devam edebilecekler.


Koton kitap,kitapla aynı desen kupasıyla ve şık paketiyle bizimleydi bu güzel günde..


Le Corail zarif kolyesiyle,Fingercrossed her birimize farklı desenlerde ürettikleri makyaj çantalarıyla aramızdaydı..


Moller's çocukların ve büyüklerin kullanımına uygun balık yağı,Madam Hands kokulu çerçeve ve minik şeker aynasıyla katıldı bu güzel güne..Ayna makyaj çantamdaki yerini aldı bile:))


Pediatrik burun yıkama seti,özellikle gribal enfeksiyon geçirdiğimiz günlerde tıkanan burunları açmak için geliştirilmiş.Günlük burun temizliği için de kullanılabiliyormuş..


Cartdor ve Pakmaya bilinen tatlarıyla bizimleydi..


Blackspade eşler için ayrı ayrı hazırladıkları paketlerle bizimleydi..Parex kullandığım ürünleriyle sevdiğim bir marka..Yine kullandığım ürünleri yedeklemiş oldum:))


Pronail manikür seti,et pensi dışında,manikür yapabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi içinde bulunduran harika bir set.Geçtiğimiz gün uyguladım ve çok memnun kaldım..Bundan sonra sürekli alabileceğim bir ürün..
Hc Haır Care yine daha önce kullandığım bir ürün..Çok memnun kaldığım hatta saçlarımı bana sevdiren bir ürün:))Memnuniyetimi düşünün artık:))



Domestos ve Rinso yine bilinen ve evlerde kullanılan bir ürün..Özellikle Domestos biz bayanların neredeyse duş aldığı bir ürün desem yeridir:))


Tuğba Kuruyemiş kuruyemiş ve lokumuyla,Dr.Salt da sıvı tuzuyla bizimleydi.Sıvı tuz daha önce kullanmadığım bir ürün..
Sıvı tuz,yerin 1000-2000 metre derinliğinde,yer altı sularının yeryüzüne çıkarken,kaya tuzu katmanlarına temas ederek,kaya tuzunun içindeki 84'den fazla minerali alarak yeryüzüne çıkar.Çıkan sıvı tuz da porselen filtrelerden el değmeden şişelenir.
Ayrıca 1 su bardağı suyun içine 3-4 damla sıvı tuz damlatıldığında,suyunuz alkali su haline geliyormuş..


Yine paraben,silikon,sentetik renklendirici içermeyen doğal ürünleriyle Farmako Kozmetik bizimleydi.


Vanilya Club ürünleriyle bizimleydi..Özellikle gözleriniz ovuşturup ağlasanız bile çıkmayan,solmayan ve bulaşmayan rimelini kullanmak için sabırsızlanıyorum.:Çünkü göz makyajı yaptıktan bir süre sonra unutup,sürekli elim gözümde olunca göz makyajı diye bir şey kalmıyor ben de:))
Saç bakımı için gönderdikleri deneme boyu ürünü kullandım.Saçı sertleştirmeden, tel tel forma sokuyor ve gün boyu kalıcılık sağlıyor,çok memnun kaldım.Elimdeki ürün bittiğinde sürekli kullanabileceğim bir ürün.


Hediye Mucidi hepimize ayrı ayrı tasarladığı şirin yastıklarla aramızdaydı..Minik yastık kuzucuğumun bebeklerine yastık oldu:))
Siz de sıra dışı farklı hediyelerinizle,sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz..



Çok emek verilerek hazırlanılmış,çok güzel bir etkinlikti..Başta sevgili Nihal ve Pınar'a emeklerinden dolayı,katılan tüm sponsor firmalara da bizlerle oldukları için çok teşekkür ediyorum..



DAHA FAZLA LEZZET

sürmeli otel 1516738331060784106

Yorum Gönder

  1. Canım, geldiğin için ve bu güzel yazı için biz teşekkür ediyoruz sana. Farklı organizasyonlarda yine bir arada olmak dileğiyle.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seve seve canım her zaman ..Emeğinizin büyüklüğü tartışılmaz..Tekrar teşekkürler..

      Sil
  2. Canım her şey çok güzel görünüyor. Sefanız olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşra'cığım çok teşekkür ederim canım..Çok emek verilmiş,çok özenilmiş güzel bir gündü gerçekten..Sevgiler..

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş,bol sponsorlu,ürünlerinizi iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sponsor desteği çok fazlaydı ve çok özenliydi gerçekten..Çok teşekkür ediyorum,sevgiler..

      Sil
  4. Ne kadar güzel ve bereketli bir etkinlik olmuş...İyi günlerde neşeyle kullanın..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nursen'ciğim canım çok teşekkür ediyorum..Sevgiler..

      Sil
  5. Canım geldiğin ve o günü bizlerle birlikte geçirdiğin teşekkürler..
    Tekrar görüşmek dileğiyle, öpüyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınar'cığım ben de çok teşekkür ediyorum bu güzel güne beni de ortak ettiğiniz için..Ellerinize emeklerinize sağlık..Sevgiler..

      Sil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item