Tarçın Events'le Essi Güzellik Merkezi

Geçtiğimiz pazar günü Fatma hanım'dan aldığım davet üzerine,Nişantaşı'nda bulunan Essi Güzellik Merkezi'ne gittim. Tarçın Pa...


Geçtiğimiz pazar günü Fatma hanım'dan aldığım davet üzerine,Nişantaşı'nda bulunan Essi Güzellik Merkezi'ne gittim.
Tarçın Pasta Evi ve Tarçın Event's bloglarının sahibi sevgili Fatma ile daha önce tanışma imkanımız olmamıştı..


Güzellik merkezinde bizi sıcacık gülümsemesiyle karşıladığında,güzel ve keyifli bir etkinliğin içinde olduğumu anlamıştım..


Bizim için hazırlanan ikramları tadarken,Essi Güzellik Merkezi genel koordinatörü Sevgi hanım,bize hem merkezle ilgili hem de yapılacak mandelik asitli bakımla ilgili bilgiler verdi..



 İtalyan Renlive dermo-kozmetik firmasının Türkiye’de ilk defa Essi Güzellik ve Estetik zincirlerinde tanıttığı %100 doğal mandelik asit bakımları sayesinde, yalnızca 1 uygulamada tüm ölü derinin doğal olarak soyulması ve yeni deri oluşumunun hızlandırılması sayesinde, sadece bir seansta pürüssüz ve ışıldayan bir cilde sahip olabiliyorsunuz.
Mandelik asit cildin sadece ölü derisini atmakta kullanılmıyor; Güneş lekeleri, çiller ve diğer cilt lekelerinin tedavisinde de kullanılan bu yöntem kimyasal peeling gibi klasik yöntemlere göre çok gelişmiş. 
Ayrıca mandelik asit peeling bakımının acısız ve ağrısız olması,diğer klasik yöntemlere göre çok daha büyük bir avantajı.


Bakıma başlamadan önce,ciltteki makyaj ve kir temizleniyor..Temiz cilde uygulanan mandelik asit cildin durumuna göre bekletiliyor ve ılık suyla yıkanarak temizleniyor.
Bakımlarımız yapıldıktan sonra,hepimizin cildi ışıl ışıl oldu.İlk uygulamada böyle bir sonuç açıkçası beklemiyordum..
Merkezdeki bakım oldukça hijyenik bir ortamda işini bilen,güler yüzlü ve ilgili uzmanlar tarafından yapılıyor.



Bakımdan sonra,sıfır makyajlı ayna gibi parlayan yüzümle poz vermesem olmazdı:))


Sevgili Fatma'nın bizler için hazırladığı sürprizler bitmemişti.
Aubrey Organıcs,kuru saçlara özel hazırlanan şampuan ve saç kremi bir de dudak nemlendiricisi göndermişti.
Aubrey ürünlerinde bitki ekstreleri ve doğal vitaminler kullanılıyor.Paraben koruyucu,petro kimyasallar,yapay renklendiriciler ya da kokular bulunmuyor.
Tüm Aubrey ürünleri tamamen doğal vitaminler,uçucu bitki yağları ve bitkilerden yapılmıştır.
Formüllerinin hiçbirinde sentetik kimyasallar bulunmaz.
Sabun ve şampuanlarında sıvı Hindistan cevizi yağ asitleri ve doğal katkı maddeli narenciye tohumları,bir de A,C,E vitaminleri bulunuyor.


Bu ve bunun gibi ev aksesuarları,mutfak ürünlerine pera bulvarı,com'dan ulaşabilirsiniz.
Sitede birbirinden güzel bir çok ürün var..Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.



Nişantaşı'nda bulunan Plates Poınt stüdyosu kurucuları Ertan Oktan ve Mert Ökten bizlere plates hakkında çok güzel bilgiler verdi..
2 aydır ben de plates yapıyorum ve verdikleri bilgiler benim için de çok faydalı oldu.En kısa zamanda stüdyolarını ziyarete gideceğim..


Bebek temizlik ürünleri anne babaların en hassas olduğu konuların başında geliyor. Çocuklarının giysilerini temiz tutan anneler, kullandıkları ürünlerin doğal olmasını da istiyor.

Bunun farkında olan Türkiye’nin köklü firması Uzay Kimya, Benim markası ile annelerin imdadına yetişiyor.


1983 yılından bu yana temizlik sektöründe ilklerin öncüsü olan Uzay Kimya, diğer bebek temizlik ürünlerinin aksine petrolden sentetik ürünler elde etmiyor. Benim markasının hammaddesi Hindistan cevizi, hurma, buğday, patates, şeker pancarı gibi tamamen doğal ürünlerden oluşuyor. Bebeklerin sağlığını koruyan marka, çevreye de zarar vermiyor. 


Benim markalı ürünlerin arasında leke çıkarıcı,çamaşır deterjanı,yumuşatıcı ve bebek eşyalarını hijyen hale getirmek için leke temizleyici bulunuyor.
Ben şu ana kadar çamaşır deterjanı ve leke çıkarıcısını kullandım.Çamaşırlarımda lekeden eser kalmadığı gibi,hem yumuşacık hem de tertemiz oldu..
Özellikle bebek ve çocuk çamaşırları için tavsiye edebilirim.



İxora 'nın gönderdiği parfüm eşim için güzel bir yeni yıl hediyesi oldu..Odunsu kokuları seven eşim kokusunu ve kalıcılığını çok beğendi..

Bu güzel gün için,Fatma hanıma ve Essi Güzellik Merkezi'ne teşekkür ederim..

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..

DAHA FAZLA LEZZET

tarçın events'le essi güzellik merkezi 8952068890841663206

Yorum Gönder

  1. Ben katıltdığın ve renk kattığın için asıl teşekkür ederim. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. Bloga emek vermiş arkadaşlarımı ararken size de rastladım. Bir teşekkür etmeden ayrılmak istemedim. Devamı olan, samimi duygularını katarak birbirimize destek olabileceğimiz paylaşımlarda buluşmak üzere.. Dostlarınız ile birlikte bana da beklerim :) http://mutfakhazinem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Sevgiler..

      Sil
  3. Harika çok sağlıklı ve faydalı bir paylaşım. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item