Neli Pide Tadım Etkinliği

Bağdat caddesinde çok alışık olmadığımız kendine özgü konsepti ile farkındalık katan mutfağı ve yemek sunumları ile kendini gösteren bir...


Bağdat caddesinde çok alışık olmadığımız kendine özgü konsepti ile farkındalık katan
mutfağı ve yemek sunumları ile kendini gösteren bir mekan daha açıldı.


Biz de Oya hanımın davetlisi olarak mekanda tadım yapmak üzere,blogger arkadaşlarımızla birlikte mekana gittik.


Çilek reçeli,pekmez,tulum peyniri,köy peyniri,ezine peyniri,kaşar peyniri,siyah zeytin,yeşil zeytin,tereyağı,petek bal,helva,domates,salatalık,çemen,portakal,sahanda yumurta,lahana turşusu,fasülye turşusu,yufka böreği,patates kavurma,patates-patlıcan-biber kızartma ve nefis tereyağlı köy ekmeğinden oluşan köy kahvaltısıyla tadıma başladık.
Köy kahvaltısı iki kişilik olarak servis yapılıyor ama siz dilerseniz 4 kişi olarak tüketebilirsiniz,sınırlama yapılmıyor.


Neli pideyi özel kılan şey,tüm malzemelerin Ordu'daki ön hazırlık fabrikalarında işini severek yapan ve işinde uzman bir ekip tarafında hazırlandıktan sonra,şubelerine gönderilmesi.
Tabiî ki bu detay sayesinde, ürünleri daha natürel ve lezzet yüklü bir şekilde misafirlerin huzuruna çıkıyor ve farklarını hissettiriyor.
Turşu kavurması,mısır ekmeği,ayranlı salata gibi bir çok Ordu'ya özel lezzet,bana aynı zamanda çocukluğumda Ordu'lu komşularımızda yediğimiz lezzetleri hatırlatarak,geçmişe keyifli bir yolculuk yapmamı sağladı.


Neli Pide işletmecisi Tamer Aktaş bey,bu mesleğe ilk babasının temellerini attığı Aktaşlar Restaurant olarak 1981 yılında Ordu'da başladığını söyledi..
Tek olan Restoran sayılarını 4 restaurant,butik otel ve içindeki restaurantla geliştirdiklerini,15 yıldır bu işi yaptıklarını,yemeyi içmeyi ve misafir ağırlamayı çok sevdiği için iş hayatında başarılı olduğunu düşündüğünü de aktardı bizlere..


Neli pide hedefleri ve planlamaları ile önce,Türkiye markası sonra bir dünya markası olmayı
amaçlıyor.
Hedefleri,Neli pideyi Francshise sistemi ile büyütmek,geliştirmek..
Planlanmış sistemleri ve Ordu'da kurdukları fabrika ile,alt yapısını hazırladıkları bu yolculuğa hazırlar.
Neli pide gurme olarak İstanbul'da ilk şubelerini Bağdat caddesinde açtıktan sonra,şube sayılarını elliye ulaştırmak, Ankara,İzmir gibi yerlerde de şubeler açmak,Neli pide markasını Türkiye ve Yurt dışında sıkça duyurmak ve şubeler açmak da hedefleri arasında..


Ufuk gazoz yine Ordu'dan..


Toplu olarak çekilen fotoğrafla tadım gününü bitirdik.
Oya hanıma daveti için,Tamer Aktaş beye tüm misafirperverliği,ilgisi,alakası,birbirinden lezzetli Neli Pide ürünleriyle bizleri ağırladığı için çok teşekkür ediyorum..
Çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum..

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..



DAHA FAZLA LEZZET

yöresel yemekler 95672177000073983

Yorum Gönder

  1. ölüyorum şuan :D tam bir pide sever olarak ekrana sarılıcam :D harikalar gerçekten bir gün gidip denemek isterim bizim yöremizinde meşhur yemeklerinden zaten ordu komşumuş bende rizeliyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şu anda baktıkça bakasım geliyor:))Tadım sırasında hepsi aynı anda gelince hepsinden minik minik tadımlar şeklinde yemiştik..Şimdi olsaaaa:))
      Mutlaka gidin..Hepsi çok lezzetliydi..Sevgiler..

      Sil
  2. harika ya dibimiz düştü burda

    YanıtlaSil
  3. Afiyet olsun,çok güzelmiş pideler.

    YanıtlaSil
  4. Menü bir harika, sohbet ondan da harikadir eminim :)) keyfiniz hiç eksilmesin dilerim. Sevgiler çokça...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznur hanım çok teşekkür ediyorum..Dediğiniz gibi pideler de sohbet de şahaneydi..Sevgiler..

      Sil
  5. Keyif ve lezzet dolusu bir gündü tatlım…
    Ne güzel yorumlamışsın…
    Emeğine sağlık .öpüyorum seni kocamannnn…
    Sevgilerimi bıraktım …

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de çok keyifliydi Emel'ciğim..Birlikte çok güzel bir günü daha geride bıraktık:))Ben de sevgilerimi gönderiyorum..

      Sil
  6. Cok guzel bir gundu.. Ben anne tarafindan Orduluyum ve bu tadim gunu benim icin ayri keyifti.. Ozledigim lezzetleri tekrar tatma imkani buldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz'ciğim benim de annemin tüm komşuları neredeyse Ordu'luydu..Dolayısıyla Ordu'lu olmasam da komşularımız sayesinde Ordu'nun güzel lezzetlerini biliyorum.Mekanda onlarla karşılaşmak benim için hoş bir sürpriz oldu..Çok keyifliydi benim için de ..Sevgiler..

      Sil
  7. Pideler harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir davet olmuş. Güzelde görseller yakalamışınız. Hepsi de ye beni diyen cinsten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Aynen öyleydi biz de yedik:))Sevgiler..

      Sil

Blogger veya gmail hesabı bulunmayan,ancak yorum bırakmak isteyen misafirlerim aşağıda bulunan "yorumlama biçimi" kutucuğunu "Anonim" ayarına getirmeleri yeterli olacaktır... Mesajınızı yazdıktan sonra isminizi yazarsanız sizi tanıyabilmem açısından çooook mutlu olurum....

emo-but-icon

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Translate

Blog Arşivi

Yayın Baslıklarımız

En Lezzetliler

İzleyiciler

@VANİLİNSTR

Görüntüleme Sayısı

item